Special Offer

Author

Kenapa?

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kenapa? Kenapa? Kenapa? Kenapa?Kenapa? 
Persoalan yang menganggu benak fikiran saya waktu senggang. 
Trying to rationalize but I am toooooo tired untuk rationalizing. 
Keep rationalizing bukan bagus pun . But still kena terima even the situation might hurt you. 

Kadang hati pun rasa lelah and terasa mcm waktu yang berlalu dibazirkan macam tu je. 
Useless?? Mungkin...
Sebab tak menggunakan masa yang ada utk secara cekap dan berkesan.
Oh damn!!! 
Seriously..... Hakikat yang paling sukar utk di terima. 


My bright side said....

Siapa kau utk mempersoalkan apa yang terjadi... Bukankah itu takdir?? Allah sedang menguji...
Mungkin pahit untuk di telan tapi manis yang kau terima tak lama lagi... Kite hamba Allah dan tak layak mempersoalkan apa yang terjadi dan Allah akan uji sesiapa sahaja hambaNya yang dikehendaki.. 


Katarsis: Menulis entri dalam keadaan 'incongruent' dan cuba mencari dan mencapai tahap 'equilibrium'. Dark Side of me da blocked my mind. Susah nk dgr apa yang bright side cakap. Ohh... Jangan risau, ini bukan masalah split personality.. Saya masih sedar dan saya tiada simptom personality disorder seperti yang terdapat dalam kitab DSM-IV. Okeh.. Ni semua angkara syaitonnirrojimmmmmm yang sedang halus masuk bermain di hati. Astagfirullah al- Azim.. 


P/S: Ini tidak adil... tidak adil... bagiku.... 
Tag : emovere
12 Komentar untuk "Kenapa?"

Sabar...
Walauapapun yang jadi pasti ada hikmahnya...
Istighfar banyak2.... Insyaallah dijauhkan daripada bisikan2 syaitan tu...

kenapa ni nani...nah tengok Kak MV pun menyoal sudah

sabar ye naniey... smgt2 :)

kenapa nani? kenapa? eh eh cikna lak yg tanya nani. ;)

biasanya bila tengah emosional memang lebih mudah terpengaruh dgn hasutan2 yg tak baik.

Nur juga tgh serabut ni, jadi tak dapat tgkp apa jadi...

apapun, byk2 bersabar ye nanie..

Hurmmm...nk tanya soalan yg sama gak laa....kenapa ni?? Kenapa??? hihihi...

Hurmmm...nk tanya soalan yg sama gak laa....kenapa ni?? Kenapa??? hihihi...

resah ke kak nani..

kdg2 husna pon xtaw betul ke x apa yg husna buat..=/

Time camni bebanyak Istighfar ye dik...

nape ni nani? nani ok ke? hope nani sentiasa ceria..ameen

kenapa ni nani...ha kan dah kenapa tuh hihihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top