Special Offer

Author

UV Mendadak Semalam

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Pergghh... Bajet UV gempak sangat nk up entri nih kan.. I dont care.. Nak up jugak.. Actually weird jugak sebab semalam mana up entri apa-apa tapi UV mendadak naik. Tahun ni UV tak berapa nk konsisten sangat sejak blogging bukan lagi keutamaan macam tahun lepas. Terima kasih kepada yang sudi membelek entri-entri kat blog ni. =) Moga yang baik tu dijadikan panduan, yang tak baik tu jangan diikut. 


Well, maafkan saya tak sempat terjah kalian. Komen pun saya tak publish lagi. Mungkin esok atau lusa baru dapat terjah kalian. Mlm ni ada keje, esok tak pasti. Insha Allah lusa. 


P/S: Masih mencari jawapan.. 

Tag : emovere
15 Komentar untuk "UV Mendadak Semalam"

tahniah..

kak ina duk pk, camne nak page view cam naniey ni..

Ramainya UV..
Hehhehehe..
AJ kalau sampai 150 tu pun kire nasib... =D

wah tah niah kak...masyuk ni..mesti BE pun mantop..done olay

hahaha..sorry nani salah komen ..huhu mata ni..tahniah naniey wah mesti masyuk ni...

wahhhh chaiyok3x....msti adasesuatu yg sgt menarik di laman kami. gali2, cari punca dan share laaaa kt we all....hiewww hiewww

Wah, tahniah. Tinggi betul UV blog ni. Blog Mieya nak maintain sehari 200 pon sikit punya susah, huhu

ada la tu entry lepas2 yg jadi hits.. :)

Selamat pagi Naniey...maaf lama x datang sini....huhuh..wah UV naik mendadak..tahniah yaaa

tetiba ada org dapat maklumat dr blog kak nani kot..haha..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top