Special Offer

Author

Vintage Watch

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Trend skang semua nak vintage.. Sampai saya sendiri pun terjebak.. Kalau sapa yang folo Innanie Ariffin sama ada kat blog or Instagram die, perghh memang cantik2 gambarnye.. Vintage Maniac.. Skang, vintage watch plak tengah hangat.. Memang cantik, stylez, trendy, mabeles..

Pre-Order Item
Item Type:Wristwatches
Band With:Under 10mm
Dial Diameter:2.45 cm
Dial Display:Analog
Case Shape:Round
Band Material Type:Leather
Band Length:56.5 cm









Berminat nak order?

Boleh SMS 017- 9656 087
Atau terus pm di page Stylez Store House


Harga: RM50 termasuk postage

RESERVE UTK SERIOUS BUYER ONLY (WITHOUT ANY PAYMENT)
Limited Stock
Reserve list boleh refer di pages Stylez Store House



Katarsis: Produk estimate sampai Malaysia dalam 2 or 3 minggu lagi.. Ada 5 color sahaja. White color not available. Saya sendiri pun rambang mata.. Tak tahu nak amik jam mana.. 


P/S: Nak cuci mata utk produk lain silalah like page iolss. Byk lagi yang belum di upload. Thanks semua!!
12 Komentar untuk "Vintage Watch"

cantiklah....tapi kak MV tak suka pakai jam..

Amik semualah nani kalau tak tau yang mana....
hehheheheh...

cantik.. vintage skrg kan tgh trend. :)

Lol.. Akak xpakai jam la eh? Mesti tgk kt fon kan kan kan :)

Hehe.. Amik byk sgt nnti ssh jgk AJ. Hehe..

wahhhhh...cantik2lah nanie....

Wow...smua cantik..ni kalo ida tgk ni mesti dia suka . ...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top