Special Offer

Author

Busy Bee

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Salam Jumaat semua.. Maaf semalam tak terjah kalian semua pun.. Malam semalam duk berdiskusi dengan supplier Stylez Store House. Kena fokus maaa.. Nanti big boss saya marah saya maaa.. Stress!!! Tengok la malam ni macam mane ye. Sebab ari ni keluar untuk pos barang customer then perancangan esok masih dalam kesamaran. If saya free saya terjah kalian. Maaf la sebab ambil masa untuk ke blog kalian.. Saya hargai kalian yang datang sini, tinggal komen, tinggal ip address (silent reader), spammer etc.. Oh yee.. ramai jugak silent blogger yang ke sini yang saya tak kenal. Salam kenal ye...


Apapun pengurusan masa penting di saat-saat getir. Saya mahu capai 'tahap' tersebut. MESTI. Moga di permudahkan segala urusan saya. Aamiin Ya Rabb.. Mohon doa kalian juga mendoakan kelancaran segala urusan saya.


Orang berpeplum, saya pun nak jugak. Peduli hape.. Skinny tak skinny.. Yang chubby pakai ok je kan? Huhu... Tempat baik untuk 'selca' bile sorang-sorang. Toilet ler. Grrr.. Tak de orang nak tolong snap kan so snap sendiri menghadap cermin. Cemin Diri!! No hard feeling okeh!!

Best la kalian yang rest lama kan hari ni.. Untunglah.. Iolss rehat setengah jam je setiap Isnin hingga Jumaat. 


P/S: Nak bayar hutang kak Nurul dulu. Lame gile tak terjah die.. Sigh** 

8 Komentar untuk "Busy Bee"

InshaAllah dipermudahkan semuanya. cantik gak sbnrnya skinny pakai peplum sbb xler badan tu nampak straight je kan. kena cuba lah. :)

Macam mana Nani check ip address ye??
Nak tau jugak......
Hehhhehh...
AJ jumaat rehat 2 jam... =D

semoga dipermudahkan urusan naniey tu ye :)

tingginya dia :)

This comment has been removed by the author. - Hapus

Tingginye nanie... huhu..ok la berpeplum...deqla teringin gak nk pakai tp mcm x sesuai sbb rendang...kohkoh....

salam nani sayang.. xper kita kena dulukan tugas yang penting..bw tu bila2 pon x per..dun worry dear

dya xske pakai peplum sbb nampak lemak2 ku..haha

betul..saat2 genting pungurusan masa sgt penting..

alooo..nk berpeplum jgak..x dpt cri yg ssuai lg nih..huhu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top