Chanel Inspired Brooch Pins

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Bukak dashboard nak up entri pasal Chanel Inspired Brooch Pins, baca komen dulu. Sekali nampak Cik Sue komen ucap tahniah.. Eh..eh... *gosok-gosok mata. Buat macam tak percaya je menang Giveaway Deqla. Terus terjah Deqla bagi details. Sian lak Deqla nanti pemenang tak tuntut hadiah. huhu... Alhamdulillah... 

Sapa peminat brooch? Saya memang jarang tukar brooch. Duk ulang tayang benda yang sama kadang bertahun. Saya tertarik dengan Chanel Inspired Brooch Pins ni. Cantik sangat. Nak harapkan beli yang original Chanel kat KLCC tu baik saya buat benda lain. Ye la brooch je pun da harga sampai RM500++. Bagi orang yang suka branded item tu, mungkin akan beli la. 

Ada yang nak beli tak.. Saya nak order sekali ngan saya nak beli. Tapi ni Inspired ok. Feedback dari customer yang da beli memang ohsem... 18k Gold Plated. Tapi ni Pre-Order Item la. Biasa la if Pre-Order Item ni amik masa sikit la. Nak shipping ke Malaysia, lepas tu sampai kat Kastam nak tunggu settle kat situ lagi before sampai kat tangan saya. Kalau kalian berminat let me know okeh!! Hanya mereka yang boleh bersabar sahaja boleh order. Boleh tengok syarat Pre-Order Item kat --> SINI




Cara nak order boleh terus PM saya di facebook Stylez Store House atau SMS saya 0179656087 atau emel saya stylezstorehouse@gmail.com. Deposit untuk pembelian Brooch ni RM30 sahaja (tanpa box)-saya usahakan utk dptkan box.

Penghantaran biasanya mengambil masa 4 minggu dari tarikh barang di bertolak dari negara supplier. Sedang berusaha adjust box dengan supplier, time tu jugak la internet wat hal.. Grrrr.. Malam nanti la plak contact supplier. Till then....

Harga RM80
Harga Promosi RM55 (tidak termasuk postage)

Tarikh Akhir Pre-Order - Selasa 16 March 2013 (CLOSED)

Sebarang pertanyaan directly contact saya seperti maklumat yang tertera di atas..

UPDATED STOCK 31 DISEMBER 2014
READY STOCK




P/S: Berkejar ke pejabat pos plak... =) 



12 Komentar untuk "Chanel Inspired Brooch Pins"

cikna jenis tak pakai brooch besar2. tapi kalau nak buat hadiah cun la ni. boleh order nanti.

tahniah nani menang GA deqla. :)

Wahhh unik brooch tu...gosok2 mata gak ni ingt hrga RM500.rupanya RM30....hihihi

Ohsem gla.rm30jerke nanti tmsk pos?ke bpe harganya?

cantik nya brooche ada rambu ramba :)

Eh nanie dpt lom hadiah brooch tu??maklum kan tau...sbb deqla yg bertggjwb

cantik!! terinspired sekalik..haha..

jap...
Last pre-order 16 march???
Nani salah bulan ni... =D

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top