Special Offer

Author

Ketagihan

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Dua hari tanpa entri rasa macam nak berhenti blogging je. Boleh? Tapi rugi plak kan.. Nasib la tak merudum dum..dum... Alhamdulillah.. Cuti dua hari pun tak sempat nak bw. Hari ni pun tak pasti dapat bw ke tak sebab nk settlekan record finance malam nanti. Mohon maaf jika lambat. Saya tak mampu nak bw macam dulu lagi. 


Nampak tajuk entri tu.. Ketagihan.. Ye... Skang tengah ketagih ngan Hot Chocs. Selamat tinggal kopiko. Ok la tu kan sebab iolss da berjaya tinggalkan kopiko. Yess.. Tapi ketagih hot chocs ni melampau yang amat. Macam mane tuh? Esok if sempat nak beli whipping cream. Baru la syiok menikmati hot chocs ngan whipping cream.. Grrr.. Tapi sebelum beli tu kena tengok label ler dulu. Sekali kandungan gula tinggi tak ke naya. Bahayossss... Not good maaa... 

Short update from me. Take care peeps... 


P/S: Lambatnye abis pilihan raya. Selagi tak abis selagi tu la Lurviey busy.

8 Komentar untuk "Ketagihan "

hot choc mmg best especially hujan2 minum..walah

deno ketagih nescafe.. haha ~

Ketagih hot choc plak yek..mmg sedap Kalau taruk whipping cream..

hot choc sedap kan...!
hirup pelan2 nyaman jeee...

errr sama la kita nani. sehari tak minum mmg teringat2 je. hikhik..

Ketagih ni takpe...
hehheeheheh....

huhu..x pernah rasa lg hot chocs..yg taw milo je..hehe..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top