Special Offer

Author

PV Entri dan PV Nuffnang

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat hari Khamis... Yesss sok da Jumaat.. Oohhoiiiiii... Sedar tak sedar esok da 5 haribulan April dua ribu tiga belas. Tinggal dua minggu lebih sahaja lagi. 

Lately ni, entri pun macam haram jadah je. Kurang umphhh... Saya tak de idea and tak sempat pun nak fikir pasal entri semua ni. Kepala otak semua kat benda lain. Semalam up entri pasal pilihan raya. Spontan je tu update sebab sambil dengar DS Najib berucap sambil up entri. Lepas tu update balik mana yang patut. Tapi berapa orang je datang singgah baca entri tu.. Tak suke politik eh??????? 

Pageview entri semalam


Tengoklah sendiri.. Sadis dan sedih.. Sikit je... Bile da tengok ni sikit, dah confirm la PV dan UV kat Nuffnang pun merudum. Terus cepat-cepat klik Nuffnang check. Alhamdulillah, tak seperti yang saya fikirkan. 

Pageview keseluruhan untuk hari Rabu 3 April 2013



Tak de la gempak macam otai. Tapi ok la untuk tambah duit CPUV tu. Nak cepat-cepat cukupkan untuk beli DSLR. Eh... Boleh gitu? Duit gaji nak beli Note.. Nak Note!!!!


P/S: Da mula minat Samsung tapi iPhone tetap the best. 


Tag : emovere
9 Komentar untuk "PV Entri dan PV Nuffnang"

bestnya nak beli sdlr..

*nanie, kak ina dah start minum air akar tu minggu ni... baru 2 kali minum :-)

wuu..bestnya banyak PV tu..

Sebab dah terlalu banyak isu politik kot...

eh tak perasan lak entri tu semalam. PV maintain gempak. :)

Nur kureng sikit politik ni..hihi...

Note 2...best... :)
tapi Nur pakai note 1 je...

Ternyata msh ada rezeki nanie dlm berblogging. ;-)

nani makan apa hari n? jgn lupa makan yer dalink..kang jatuh sakit lak kalau work hard sgt

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top