Special Offer

Author

Vintage Watch Band Material

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Da lunch ke semua.. Alhamdulillah.. Ok straight forward je la. Tak abis-abis lagi duk citer pasal Vintage Watch kan.. Grrr.. Ari tu jalan-jalan ngan Lurviey. Lepas tu mata nampak ler vintage watch kat mall. Sekali tengok macam yang saya jual. Tapi opkos la berbeza.. Huahaha..

Okeh...Pertama saya nampak harga vintage watch yang di jual tu half price dari harga yang saya jual. Woowww... Dalam hati saya, perghhh murah gilosss.. Saya pun pergi dekat untuk membelek la kan. Saat saya menyentuh vintage watch tersebut, hati saya lega.. Sebab material die memang langsung tak sama ngan yang saya jual. Kebetulan plak hari tu, saya pakai jam yang saya jual tu. (tak dijual balik yer.. da jadi hak saya). Paling ketara beza adalah band material. Yang saya jual adalah leather tapi yang ada kat mall tu macam plastik yang disembur cat.. Okeh.. Segala persoalan di dalam kepala hotak dah terjawab.. Patut lah murah.. 

Saya suka pakai jam besau macam ni. Nampak sporty. Teringat zaman sekolah dulu, saya suka pakai Baby-G and G-Shock. Tangan kecik tapi jam besar.. FYI, kebanyakkan produk yang ada di Stylez Store House adalah di ambil terus dengan supplier tanpa melalui orang tengah. 


Description
READY STOCK
Vintage Watch.
Colours 
Black (1pcs), Brown(1pcs), Red (1pcs) Green(2pcs) Orange(1pcs)
Price: RM50 only


Untuk order boleh terus PM di Stylez Store House atau SMS me 0179656087 


P/S: Nikmatnye minum hot chocs dlm ofis yang sejuk nih.. =P ...
P/S: Moga entri ini dapat merungkai persoalan kenapa jam kat mall tu murah jewwww..



6 Komentar untuk "Vintage Watch Band Material"

AJ tak boleh pakai jam besar..
Tangan halus...
hehehhe..

biasa la kalau kat mall tu banyak jual yg replika je.

hmm..selalunya brg murah tu ada lar sebabnya kan kak nani..hehe..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top