Special Offer

Author

Chanel Inspired Brooch Sold Out

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Alhamdulillah, first batch Chanel Inspired Brooch da sold out. Skang ni pre-order item untuk second batch telah di buka. Barang estimate sampai sebelum puasa. Nasiblah saya ambil banyak masa order first batch tidak termasuk yang yang reserve. 

Selama ni duk up gambar dari supplier. So, hari ni up gambar yang saya ambil sendiri. Nampak macam besar?? Jangan risau, Chanel Inspired Brooch ni lebih kurang besar duit 50 sen je. Baru je ukur.
 
 

Jadi kepada sesiapa yang nak order boleh terus PM di facebook Stylez Store House untuk detail atau SMS saya 017-9656087. Jangan risau kerana kami mementingkan kepuasan pelanggan. 'Your satisfaction is our priority'. Adios...


P/S: Lately blog nanieydotcom da jadi blog iklan produk plak. Hehe.. Citer personal tak sempat nak hupdate. 

 


8 Komentar untuk "Chanel Inspired Brooch Sold Out"

cantiknya.. tgh fikir nak hadiah kat sape. kalau sendiri mmg tak pakai brooch besar. hihi..

Assalamualaikum nanie..rindunya kat nanie...sori tau lama x singgah...tp lmbt2 pun deqla pasti singgah... InshaaAllah....

Nmpk elegan la brooch tu... :-)

cantikk!!
nak kasik hadiah kat org pon cun nih..=)

cantikk..dan nampak mewah.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top