Special Offer

Author

Meet Deadline

Assalamualaikum...

Oh my blog... I miss my blog damn much.. Rindu nak update entri fitness dan personal. But I have no time. See.. Da lama gile tak bw. Ya ampunnn.. Maaf ye kalian semua.. Saya sangat-sangat tak sempat nak bw. But I have time to say hi hi kat tweetland *lambaitangan*

Arghhhh.. Banyak benda nak update tapi tak tahu masa bile nak update. Tak syiok nak update guna fon. Ni pun terpaksa. I'm still active and my unique visitor still maintain.. Alhamdulillah.. So, for those yang nak advertise here, feel free to email me. But at the moment, premium ads kat sidebar tak available. Hanya dua tapak sahaja dibuka. Tapak iklan bawah header masih ada ruang. Just email me. Till then.. See u next entry. Thanks for dropping here and comment. Appreciate damn much..

7 Komentar untuk "Meet Deadline"

setelkan yg penting dulu.. dah btul2 free nanti update banyak2 k. ;)

woahh..x menang tgn kak nani kite nih..=D

selamat menjalankan tugas..semoga dipermudahkan..=)

moga urusan nani di permudahkan ya..

moga urusan nani berjalan lancar..ameen

Nur pun ada idea, tapi nak menaip tu malas..

mood mmg kelaut semenjak dua menja ni...huhuh

Samalah kita...
AJ pulak busy wat mende lain...
Berjalan je kejenya...
Btw, HAI NANI!!!

Its ok nanie...x ksh la nanie smpt atau x ke blog deqla, deqla pasti tetap singgah ke blog nanie...cuma cpt atau lmbt je la...ok nanie? ;-)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top