Special Offer

Author

Obsessi Masa

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Nampak tajuk entri tu... Agak-agak faham content entri kali ni? Harap kalian mengerti.. Saya dapat rasakan masa mendatang saya tidak dapat blogwalking lagi. Kalau dapat terjah pun entri tertentu sahaja. Maaf andai ketidaklapangan saya untuk blogwalking menyebabkan ter'pop-up' kat kotak fikiran kalian bahawa saya seorang yang sombong.. Ohhh no saya tidak sombong dan saya baik hati.*winkwink.  Bukan sahaja di blog bahkan di twitter dan facebook pun saya da menyepi. Kosong...kosong....

Orang kata masa itu emas. Tapi emas sedang turun kan sekarang. Kalian suka emas??? Saya selalu cakap 'masa saya' lebih mahal dari emas jadi saya sentiasa amat berharap orang menghormati masa saya seperti mana saya hormati masa orang lain. Tapi bukan semua orang yang mampu tepati masa. Biasa lah. Janji melayu.. Seee.... JANJI MELAYU. Terang-terangan nampak tanpa disuluh, bahawasanya orang melayu ni susah nak tepati masa. Sigh** Tak malu ke? Apa boleh buat.. Hak masing-masing. Personaliti masing-masing. Tapi susahlah kalau nak deal dengan orang yang sangat tak pandai menepati masa ni. Bile tegur mula la cakap kite ni bajet bagus plak. Adesss... 

Last but not least, (read this) 

DONT LOOK BACK!
Everyone has failures or mistakes from the past. To have success, you need to learn from the past. To have success, you need to learn from your past and value those difficult lessons but do not ever dwell on the past. Simply move forward and make better, more educated decisions from the lessons learned.

<>.. Setiap hari kite belajar dan melihat benda baru. Yang baik kite contohi yang tak baik tu tak payah la nak mengikut. =) Peace yoooo...

P/S: Keep moving forward! Yeahhhh... 


Tag : emovere
7 Komentar untuk "Obsessi Masa"

cikna pasti rindukan nani. ;)

apepun, go go go nani!! good luck in whatever u do..

Nur tahu nanie mmg baik hati..
Nur pun skrang masa blogging kucar kacir lah nanie...

bz.. huhuhu

akak nak komen bab tepati masa tu.. mmg susah berusrusan dgn org xtepati masa... akak dah diajar tepati masa tau, tapi skrg, akak dikelilingi org yg xpandai tepati masa... secara peribadinya, akak jadi stress.. sbb pikir nape dorang camtu.. sekalipun dorg xhargai masa sendiri, tapi cuma fikir masa org lain yg dia dah rugikan tu...

alahai..dh la lama x borak2 dgn kak nani..husna sendirik dh jrg lawat kat sini..=(

keep strong yeah!! =D

nani memang seorang yg baik hati dan sangat sweet..:)) love u dalink..take care

Xpe..kami phm...deqla pun lmbt singgah sini kan...huhu....

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top