Special Offer

Author

Selesai Sudah PRU-13

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Sapa yang masih bercuti ari ni?? Saya pepagi lagi da kena masuk ofis cuz saya yang kena bukak pintu ofis ari ni. Dua staff cuti yang tinggal tiga orang je. Selesai jugak PRU-13. Lega rasanya walaupun ada la rasa macam tak puas hati sikit. Ooppps..Tapi apapun masing-masing ada hak untuk bersuara, meluahkan pendapat tapi jangan la sampai nak bermaki-makian plak. 


Kepada yang menang tu mohon tepati janji sebaik mungkin. Saya hidup dan dibesarkan dengan persekitaran masyarakat yang sentiasa memburukkan sebelah pihak dan saya tidak pernah pun ambil tahu keadaan perjuangan pihak tersebut sampai la PRU-13 ni, dapatlah sikit-sikit info dan saya mula cenderung ke sebelah pihak terbabit. Ok. No more pasal PRU-13. Ehh... choppp... Tertarik dengan content entri Bro Ben.


Setelah sekian lama menunggu akhirnya PRU-13 berakhir. Counting days!!!!! Seriously, I am so excited even though rasa macam serabut sikit sebab banyak perancangan yang kena susun secara bijaksana. Mental kejap sebab rasa macam tak cukup tangan sedangkan otak arah buat itu ini. Banyak benda nak kena belajar dan fahamkan. Semuanye memerlukan masa. Bile stress bukak keek kejap. Hi Keekers!! Erk...



P/S: Kalau la 'dia' bukan __ mesti orang ingat dia bangla. *sigh


7 Komentar untuk "Selesai Sudah PRU-13"

pru dah selesai...
tapi demam dia tak kebah lagi..
Hihihi..

haa tu la, lega dah selesai semuanya.. dh jalankan tanggungjawab sbgai rakyat memilih :-)

AJ Mc lagi Isnin aritu...
So tak kisah pun cuti ke tak...
Hehehheheh..

bila tiba masanya kami akan pejuang hak kami..inshaa Allah..=)

sudah tamat semuanya..:)semoga yg menang buat aapa yg dijanjikan..jgn lepas menang lepas tangan...

puas hati untuk kelantan. hehe..

X sabar nk tgu janji2 manis yg dah dijanjikan tu...hihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top