Special Offer

Author

Ready Stock Chanel Inspired Brooch

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Pejam celik pejam celik dah pun Rabu.. Hari ni dapat gaji kan?? Wahh... Masyukkkk.. Tapi masyuk tak de la masyuk sangat bile kos makin meningkat tapi gaji tetap sama. Sebelum kenaikan harga minyak, biasa dinner untuk dua orang dalam RM12 tetapi kelmarin dulu dinner untuk dua orang (makanan, minuman, tempat yang sama) harga dah naik jadi RM17++. Perghh... 

Ahh.. Tak nak la cakap pasal harga barang naik ni. Saya nak cakap pasal Chanel Inspired Brooch.. Alhamdulillah CIB dah sampai minggu lepas. Tapi kali ni kami ambil order lebih dari biasa in case ada yang terlepas pandang ketika kami bukan pre-order last time. Sambutan amat menggalakkan. Cume saya ingin ingatkan sekali lagi... Ini adalah INSPIRED brooch, so dont expect barang ni 100% macam original. Kalau nak yang original kena masuk Butik Chanel. Yuhuu...

UPDATED 31 DISEMBER 2014
DESIGN YG AVAILABLE 

 

Oh ye.. Di sebabkan ada order banyak, dan dalam banyak-banyak order ada a few brooch yang macam kena reject. Bukan reject tak leh guna, reject sebab pin tak berapa betul. Yang lain semua ok. Tip top. Jadi bagi yang nak beli CIB yang reject ni boleh PM kami dan anda dapat harga murah dari harga asal. Condition tetap memuaskan hati. Saya sendiri pun pakai yang reject.  
Floral Chanel Inspired Brooch. Saya suka yang ni. Bling-bling gitewww.. Yang ni BUKAN yang reject ye. [IMAGE BROKEN]


Retro Chanel Inspired Brooch yang ni memang cantik dan puas hati. Perfecto! Yang ni pun tak de yang reject okeh![IMAGE BROKEN]

Modern Chanel Inspired Brooch. Comel je pearl kecil-kecil ni kan? Yang ni ada dua yang reject. Yang elok semua da sold out. Sporty pun ada dua yang reject. Macam saya cakap tadi reject sebab pin die tak berapa betul. Tapi masih boleh dipakai. Saya pakai okeeeee jer.. 

Sebarang pertanyaan mengenai brooch ni boleh langsung ke Facebook Chanel Inspired Brooch  atau  SMS  0179656087. Ada dua lagi brooch 3rd batch boleh rujuk di Facebook kami.

Terima kasih.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top