Special Offer

Author

Seminar Inspirasi & Formula Usahawan (SIFU)

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Baru je dua minggu lepas Konvensyen Usahawan Muslim berlangsung. Now ada lagi satu program untuk anda yang bergelar usahawan, bakal nak jadi usahawan, or tengah confuse nak masuk dalam bidang apa. Seminar Inspirasi & Formula Usahawan atau singkatan SIFU menampilkan 7 speaker yang hebat daripada 7 industri.

Antara speaker yang terlibat.. Ada yang kalian tak kenal??? Semua hebat-hebat ni.. ....


Dr. Niki Shuhada saya selalu dengar dalam Program Bijak Wang setiap Selasa di Bernama Radio24. Dr Hj Tengku Asmadi pun sama, setiap Selasa dalam Segmen Dimensi Diri. At least dengar radio ada nilai tambah untuk diri sendiri. Tapi kali ni mereka akan berkongsi 'sesuatu' untuk peserta SIFU. 

7 Industri tersebut ialah 
  • Industri Makanan & Minuman (Chef Li)
  • Industri Kewangan dan Pelaburan ( Dr Niki Shuhada)
  • Industri Kosmetik dan Kecantikan (Dato' Azlina)
  • Industri Pendidikan (Pn Zaliza)
  • Industri Pelancongan (Dato Syed Mohamad Razif)
  • Industri Fesyen dan Pakaian (Pn Che Mona Din)
  • Industri Latihan & Pembangunan Insan (Dr Hj Tengku Asmadi)

 

SEMINAR INSPIRASI & FORMULA USAHAWAN (SIFU) – 7 MENTOR, 7 INDUSTRI

Tarikh : 5&6 Oktober 2013 | Masa  : 9.00 pagi – 6.00 petang
Tempat : TM Convention Center, Menara TM, Kuala Lumpur
Yuran : RM200 (Individu) / RM150 seorang (Berkumpulan – 5 orang keatas


 BONUS!!! BONUS!!! BONUS!!!!!!!


Selain sesi perkongsian ilmu & pengalaman dari 7 orang mentor tersebut, terdapat juga 3 sesi bonus akan diberikan kepada peserta-peserta yang hadir. 3 Sesi bonus tersebut ialah ..
  • Strategi & Teknik Pemasaran Online Berkesan Oleh Mohd Suhaimy (WangCyber)
  • Imej & Penampilan Hebat Seorang Usahawan
  • Keberkatan Rezeki Dalam Perniagaan Oleh Ustaz Dr. Zaharuddin Abdul Rahman
Jadi tunggu apa lagi.. Cepat daftar!


Untuk maklumat lanjut boleh terus ke 

Laman Sesawang 

Facebook 


Terima Kasih.

P/S: Nak join tapi kena tengok jadual.  =) Jalan kaki 15 minit je ke Menara TM. 
4 Komentar untuk "Seminar Inspirasi & Formula Usahawan (SIFU) "

bestnya yea program macam ni :)

bestnya.. semua usahawan berjaya tu.. kalaulah dekat dah pegi.. huhu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top