Special Offer

Author

Menang Contest

Assalamualaikum..

Tak sangka plak menang contest. Singgah cek surat kat box surat tadi before ke post office. Tak sangka ada surat. Huahaha. Tertanya plak surat apa. Mane dapat alamat nih. Nak kata minta sample tak pernah plak. Rupenye menang contest..
Actually join contest ni masa bulan April-May kot tak silap. Tak mengharap langsung pun cuz join contest ni pun sekadar suke-suke dan kebetulan nak up entri pasal BE yang tengah run time tu. Ok lah. Tu je..





5 Komentar untuk "Menang Contest"

dah lama yea..patutlah nanie blur..hehehe

apapun, tahniah tau.. :)

hehe..Alhamdulillah..rezeki kak nani..=)

hehe...bestnyer...tahniah nbani ;-)

dah lama join sampai tak ingat.. tetiba menang ye.. hehehe..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top