Special Offer

Author

First Impression Pixy Radiant Finish Lightening Cream

Assalamualaikum

Quick update je.. I went to my fav drugstore and then dapat Free Sample Pixy Radiant Finish Lightening Cream and Cleansing Lotion.



Kebetulan me tengah cari makeup base yang bagus tapi affordable. Cheapskate katakan.. Lol..



My First Impression
•Sangat smooth and senang nak apply
•Memula tengok macam oily je cream pixy ni but when I put on my face, yeayy tak berminyak. So senang la me nak apply foundation lepas pakai lightening cream ni.
•Ada SPF 20 & PA++ yang bertindak untuk melindungi kulit akibat sinaran matahari. (Rasanye SPF 20 tak cukup sebab cuaca Malaysia skang ni sangatlah panas)
•Bau wangi
•Murah dan mudah didapati. Jadi tak payah nak fikir nak ke butik tertentu untuk dapatkan produk ini.
•Makeup tahan lame dan kurang berminyak and also tak 'cakey'.

Rasanye sample Pixy ni sample pertama yang saya berani nak cube guna.. Before this ada dapat sample lain but tak berani nak pakai sebab kulit me sensitif. Lagipun ni kebetulan nak cari primer rasanye dah jumpa yang affordable and ngam dengan saya. PERFECTO!
posted from Bloggeroid
0 Komentar untuk "First Impression Pixy Radiant Finish Lightening Cream"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top