Special Offer

Author

Nando's Gets You In The Mood

Assalamualaikum...

Gets you in the mood... Sangattttttt... Kalau makan memang best. Dapat masak lagi best dengan syarat semua bahan cukup tak lebih tak kurang especially masakan yang gune banyak bahan. Lol.. Last Wednesday, birthday Lurviey and also adik saya yang ketiga. Happy Birthday for both of you. Pagi 10 September dapat call dari adik, the best gift for her birthday, dapat job.. Alhamdulillah.. Finally dapat kerja before grad. Macam kakaknye la kan. Erk.!!



Makan kat mane, me suruh Lurviey yang choose kat mane nak makan, then he decide makan kat Nando's. Me memang tak pernah makan Nando's sebab chicken based. Ayam ni saya kurang gemar sangat. Dada ayam memang saya tak makan and prefer thigh and drumstick tapi rugi la jugak kan makan mahal tapi kecik je bahagian tu. Dada memang besar..



Before pergi Nando's dah tengok dalam website menu apa yang ada. Gasak pening kepala nak memilih. Lastly bedal je order and side dishes pun amik yang mane tekak rasa nak makan. Time pergi tu tak de orang jadi dapat tempat pun yang best gitu. Servis pun tip top dengan senyuman, cermat gitu.



Sementara tunggu makanan sampai, bergambar la sambil whatsapp dengan customer. Siap tolong check tracking no lagi. Nahhh..

Makanan sampai, sesi ambil gambar makanan plak. Lol. Update kat Instagram. Ehh.. Orang zaman sekarang cenggitu. Sebelum apa-apa amik gambar dulu. Belum masuk selfie lagi tu. Batang monopod sekadar memberatkan handbag je. Haha... Macam tak tergamak nak guna kat public keluarkan batang monopod tu. Kaku kakitanganku.. Grrrr



Dah siap makan, wefie dulu sepukul sebelum balik. Alhamdulillah kenyang perut suka hati, puas hati.. Selamat hari tua untuk bb booo Lurviey.. Ternyata lebih tua tiga bulan dari me.. Heeee...

0 Komentar untuk "Nando's Gets You In The Mood "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top