Sweet Sour Crunchy Apple

Assalamualaikum...

Happy sabtuday.. Just quick update. Before this saya pernah share Celery Peanut Butter. As we know celery memang banyak khasiat. Boleh makan as snacks on the go or masak dalam soup. Yummeh!



Kadang rasa bosan makan epal macam tu je kan? Then nak buat salad epal makan dengan plain yogurt or greek yogurt pun sama. Bosan! So why not try this pulak. Apple and peanut butter. Seriously memang sedap. Crunchy, sweet sour taste, creamy. Perfect combination. Kenyang! Nak lagi sedap boleh la dip dalam coklat. Saya dip dalam granola yang masih ada. Then ready to eat. Now dah siap low calorie healthy snack. Nak lagi healthy buat peanut butter sendiri or beli yang 100% organic. Till then. Thank you for reading and have a great weekend!
0 Komentar untuk "Sweet Sour Crunchy Apple "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top