Special Offer

Proton Compact Car Iriz, Kereta Kedua Pilihan Ramai

Assalamualaikum....

Dah tengok depan mata keluaran Proton terbaru, Proton Kompak Iriz? Me dah tengok di AU2 minggu lepas. Cantik dan sporty. Sesuai for those yang baru nak beli kereta atau nak jadikan kereta kedua. Warna hijau ni  lebih menarik dari warna lain. Luarannya cantik tapi dalamnye agak sempit. Name pun compact car. Lol..


Kepada yang berhajat nak tambah kereta boleh tengok specs, harga, warna, etc kat bawah ni. Nampak macam ramai yang berminat dengan model ni.. Kalian?



CPUV yang tengah menari rancak. Menari la lebih lame kat blog nanieydotcom ni ye..
0 Komentar untuk "Proton Compact Car Iriz, Kereta Kedua Pilihan Ramai"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top