Special Offer

Author

Nak Berjaya Kena Istiqamah

Assalamualaikum... Kau tahu istiqamah tu apa? Kau tahu dalam setiap apa yang kau lakukan kau kena istiqamah walaupun ada yang 'menyal...

First Impression Pixy Radiant Finish Lightening Cream

Assalamualaikum Quick update je.. I went to my fav drugstore and then dapat Free Sample Pixy Radiant Finish Lightening Cream and Cleansi...

Review Alat Pelipat Baju

Assalamuaikum.. Mak aihhhh... Nak lipat baju pun sampai nak guna alat? Fuyooo. Pemalas gile.. Nope bukan malas tapi nak memudahkan.. Mud...

Review Sephora Nano Eye Pencil

Assalamualaikum... Macam yang telah dijanjikan dalam entri yang lepas, hari ni nak review Sephora Nano Eye Pencil . Berbaloikah?? Dise...
Waktu Operasi Pos Laju Bulan Ramadhan

Waktu Operasi Pos Laju Bulan Ramadhan

  WAKTU OPERASI POS LAJU BULAN RAMADHAN 2016 (KLIK SINI) Assalamualaikum.. Rasanya ada segelintir yang masih belum alert dengan w...

Cara Buat Sos Popia

Assalamualaikum.. Hot keyword bulan Ramadhan!!! Cara buat sos.. Ramai jugak yang cari cara buat sos popia ni ye.. Buat sendiri lebih ...

Duit Raya Dari Nuffnang

Assalamualaikum... Alhamdulillah selamat sampai cheque Nuffnang. Cashout bulan 5 target sampai seminggu nak raya tapi sampai awal tiga min...

Pengalaman Pertama Shopping Dengan ZALORA

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Zalora ? Rasanye ramai yang tahu mengenai Zalora ni kan.. Kalau google je macam-...

Review Pibamy Gold Mask

Assalamualaikum.... Another review... Kali ni nak review Pibamy Gold Mask .. Pibamy Mask ada dua jenis; platinum dan gold. Sepi...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top