Special Offer

Sentap

Assalamualaikum... Salam Jumaat... Dua hari lagi masuk bulan baru, SEPTEMBER! Tak terasa masa berlalu.. Esok family akan ke Penang, tapi ...

Happy Hour Kopiko Malaysia

Assalamualaikum.... Start my day with cuppa kopiko.. Rasa energetic... Kelmarin (Sabtu) saya ajak Lurviey ke NSK Wangsa Maju cari bara...
Kelas Asas Solekan Peribadi Bulan September

Kelas Asas Solekan Peribadi Bulan September

Assalamualaikum... Pendaftaran untuk Kelas Asas Solekan Peribadi bulan September telah dibuka. Kekosongan hanya ada 10 tempat sahaja lag...

Ambang Merdeka 2014 Malaysiaku Merdeka, Selamatkan Gaza

Assalamualaikum... Sebar-sebarkan...Ternampak di pages Islam Itu Indah tadi, jadi saya pun nak share... Macam rugi je kalau tak dapat pe...

Review Palmer's Cocoa Butter

Assalamualaikum... Khas untuk kalian yang ada masalah bibir kering dan menggelupas.Mungkin kalian rasa buntu dah nak guna produk apa sep...
Pertandingan Menulis Surat 1Malaysia 2014

Pertandingan Menulis Surat 1Malaysia 2014

Assalamualaikum...  Masih sempat bagi kalian yang ingin menyertai Pertandingan Menulis Surat 1Malaysia 2014 Malaysia. Cepat-cepat subm...

Resepi Ayam Goreng Halia Mudah

Assalamualaikum... Lunch time!!! Kalian lunch makan apa? Beli atau bawak bekal dari rumah? Ayam Goreng Halia salah satu makanan fav yan...

Koleksi Terbaru Wide Shawl di Busana Anggun Jelita

Assalamualaikum... Nak bagitau ni ada koleksi terbaru yang masuk di  Busana Anggun Jelita . LYIA By SCHEEMSCARF. JOM cuci mata. Berkena...

Review Ever Bilena Eye Liner

Assalamualaikum... I'm back with another review!!! Ever Bilena .. Pernah dengar? Ever Bilena Cosmetics famous kat Filifina. Kat Mala...

Buat Inai Tanpa Kapur Sireh

Assalamualaikum... Hot keyword dalam nanieydotcom semalam. Buat inai homemade!! Ramai ye nak buat inai.. Ada jugak yang google tentang ...

Review Sabun Susu Beras K Brothers

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Sabun susu beras memang sedia maklum sangat murah dan berkesan.. Tapi bukan semua or...

Resepi Cheese Tart Mudah dan Sedap

Assalamualaikum.. Ok.. Finally hasrat nak buat cheese tart tercapai. Tak de la susah pun. Entri panjang ni. Mohon gigih membaca kalau na...

Ilmu dan Harta

Assalamualaikum... Ada ilmu tak de harta, orang pandang gitu-gitu je. Ada harta zero ilmu yang tak de pertalian pun terhegeh nak mengaku s...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top