Special Offer

Author

DIY Camera Case [VIDEO]

DIY Camera Case | Diy Project | DIY Ideas


Assalamualaikum...


My kinda sunday funday..DIY Camera Case.. Actually nak beli case baru tapi bile google cari tak de pulak yang jual. Jadi di sebabkan 'sakit mata' tengok saya kena buat sesuatu agar sedap mata memandang. Jarang saya gune kamera ni.. Boleh dibilang tak sampai 15 kali pun gune. Boleh baca review Casio Exilim QV-R100 .  Tengok camera case kat bawah ni boleh rase tak apa saya rase?

 
Nak menjahit tak de mesin jahit maka yang paling mudah adalah cari dan beli sticker dan saya pilih plush deco stickers. Heee.. Berbulu gitu...


Cara? Ukur dengan measure tape, gunting, dan stick di camera case. Siap! Tak pe lah untuk sementara je cuz saya nak buat yang lain balik rumah nanti. Main jahit jahit.. 


[VIDEO: Gigih saya buat ni kan...kan...kan...] Jumpa lagi next DIY!

1 Komentar untuk "DIY Camera Case [VIDEO]"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top