Special Offer

Tumbuhan Hijau dan Tumbuhan Berbunga

Assalamualaikum.... One of my kesayangan. Pokok hijau! Dulu bela ikan dah serik. Tidur tidur ayam sebab nak pastikan dua ekor ikan tu hid...

Kepuasan Yang Tak Terpenuhi

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Kepuasan apa yang tak terpenuhi. Kepuasan makan! Dua hari pergi nak makan nasi l...

Cara Betulkan Masalah Kipas Bunyi Bising

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Gigih berpanas seperti dalam sauna selama 6 hari. Akhirnya settle jugak hari ni....

Review Protein Powder Supplement Milk & Egg 21st Century

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ   Cardio Day! Tapi skip. Alasan kemalasan dan nothing to eat before workout. Ada...

Cara Mudah Buat Tinted Lip Balm

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Seperti yang dijanjikan di IG hari ni nak nak publish entri cara nak buat tinted ...

Review St Ives Apricot Scrub

Assalamualaikum.. Jumaat yang sunyi di Jalan Pantai Baru. Pending entry (watermark lame). Tengah check keyword nuffnang ada yang mencari...

Cara Memilih Buah Buahan Dengan Deria

Assalamualaikum... Tertarik dengan satu babak dalam KIL seorang mak cik mencium buah sebelum beli. Saya kalau beli buah selalu sentuh je ...

DIY Mask Untuk Kulit Kering

Assalamualaikum... Keletihan yang teramat sangat! Sleepy. Tapi mata makin malam makin segar. Just a quick update untuk hari memandangk...

Serum Perapat Ajaib AE Ouch! Untuk Lebih Intim Bersama

[IKLAN]  STICKYPOST TILL 23 FEB 15 اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ RAHSIA SUAMI ISTERI DI KAMAR TERBONGKAR!!! ...

Persediaan Di Hari Pertama Setiap Minggu

Assalamualaikum... Monday blues?!! Tendang jauh-jauh. Saya tahu betapa seksanya bile diserang monday blues setiap pagi hari Isnin. Seki...

My Second Derma Roller 1.0MM

Assalamualaikum... Hello saturday.. Be nice.. Nak fokus on record je today cuz lotsa thing yang pending. Alhamdulillah parcel derma roll...

Review SimplySiti Dermagic Relaxing Mask Yang Selalu Sold Out

Assalamualaikum.. Manjakan Wajah Dengan SimplySiti Dermagic Relaxing Mask . Di sebabkan Beauty Diary Mask dah pun selamat dan habis digu...

Alat Senaman Murah Total Core

Assalamualaikum [Iklan] Nak ada home gym sendiri? Nak beli full set home gym tapi poket tak mengizinkan?Nak ke fitness centre tak d...

Review Althaea Rosea Stem Cell Vitamin H Facial Mask Untuk Kawalan Sebum

Assalamualaikum Secara ringkasnya, fungsi utama sebum adalah untuk melembabkan, melicinkan dan melindungi kulit dan rambut. Pengeluaran ...

Johan Masakan Thai Jalan Raja Uda Kg Baru

Assalamualaikum.. Di sebabkan kecewa makan kat Nuri hari Rabu, jadi hari Jumaat ajak Lurviey singgah kat Johan Masakan Thai and terus din...

Review Casio Exilim QV-R100 Compact Camera

Assalamualaikum... Beli kamera dah lama tak sempat review sebab tak guna. Guna pun tak sampai 15 kali. Dua minggu lepas guna balik. La...

Home Remedies DIY Lemon + Baking Soda Mask

Assalamualaikum... Kinda funny and weird when you put baking soda on your face. What theeee... Tapi ramai yang bagi positive feedba...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top