Special Offer

Author

KL Raya Fest Di PWTC 2016

KL Raya Fest Di PWTC 2016 | Mood Republik Event | Festival Raya Terbesar Asia | Tempat Shopping Raya Best


Assalamualaikum 

Kegilaan apakah ini? Suasana jam 1 pagi di KL Raya Fest di PWTC Kuala Lumpur. (boleh tengok video kat bawah ni) Kiri kanan jalan sesak. Fuhh.. tak tahu nak cakap apa. Di sebabkan jalan nak balik Bangsar memang kena tempuh depan PWTC tu maka bertabahlah Lurviey hadap kesesakan.Nak lalu bulatan pahang tu lagi la tak sanggup. Grrrr.. 

Apa yang best dengan KL Raya Fest ni? Yang saya baru tengok kat pages Mood Republik, katanya lebih 600 jenama dan artis berkumpul kat KL Raya Fest ni. Yang suke barang retis boleh la pergi beli support. Lagi satu KL Raya Fest ni merupakan Festival Raya Terbesar Asia, 72 Jam Non Stop Festival bermula hari ini (jumaat) sehingga hari Isnin 27 Jun 10 Pagi. 

Antara yang akan memeriahkan KL Raya Fest
  • ROSSA PERFUME LIVE ROSSA
  • AIDIJUMA .
  • ALTELIA AMANI RTW ( HQ ) .
  • NAELOFAR HIJAB ( HQ ) LIVE NEELOFA .
  • JUBAH SOUQ ( HQ )
  • EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP ( HQ ) LIVE EMMA MAEMBONG
  • CREACION ( HQ ) LIVE DATO SITI NURHALIZA
  • PRECIOUS PERFUME LIVE ROZITA CHE WAN
  • ZAPATOS MEN's SHOES LOVE ZAIN SAIDIN
  • SUGARSCARF ( HQ )
  • FYNN JAMAL RTW ( HQ ) LIVE FYNN JAMAL
  • ANZEL HAIR ( HQ ) LIVE ANZALNA NASIR
  • DHANIA ( HQ )LIVE DIDIE ALIAS cum MC OF THE YEAR
  • WA CLOTHING ( HQ )LIVE WAWA ZAINAL & AERIL ZAFRIL
  • SCHAWLARA ( HQ ) LIVE AWAL ASHARI & SCHA AL YAHYA & LARA ALANA 
  • IMAAN
  • BOUTIQUE ( HQ )
  • PALING COMEL ( HQ )LIVE SITI NORDIANA 
  • MINIMALACE ( HQ ) .
  • TUDUNGPEOPLE ( HQ ) .
  • MF SHAWLS LIVE MIRA FILZAH
  • COOKIES LIVE SAHARUL RIDZWAN
  • IZZUEXCLUSIVE LIVE IZZUE ISLAM
  • RARA COOKIES LIVE ERRA FAZIRA .
  • CAKENIS LIVE HANIS ZALIKHA & HAIRUL AZREEN
  • BY REMY ISHAK LIVE REMY ISHAK
  • ALFIO RALDO ( HQ )
  • HOUSE OF DRE ( HQ )LIVE AYDA JEBAT 
  • BOKITTA HIJAB ( HQ )
  • AMJIFA EXCLUSIVE ( HQ )LIVE AMAR BAHARIM
  • TUDUNG RUFFLE ( HQ )
  • HIJAB REVIVAL ( HQ ) LIVE AMEERA ZAINI
  • FURBY & SUGAR FOR MEN ( HQ )
  • BY FATIN SUHANA
  • JELITASARA(HQ)
  • GAYEKINISHA
  • DEWI SOFIEA
  • LOSRAVELDA
  • ANGGUN ZARA .
  • TELEKUNG SITI KHADIJAH
  • RAYYANHAYA
  • BMO .
  • MODVIER dan byk lg !




My Personal Thought

Kesian saya tengok anak-anak kecik mak bapak angkut semata nak memuaskan nafsu nak shopping tengah malam. #jangankecamsaya .Macam tak de waktu siang atau datang lepas berbuka ke. Tadi nampak satu family baru sampai. Umur pasangan tu masih muda, ada anak kecik berdukung. Letih dah nampak anak die tu. JAM 1 PAGI baru sampai? Kalau time bujang lain la nak datang pukul dua tiga pagi pun no hal. Ni dah anak, kesian la sikit kat anak-anak tu. Lurviey tanya nak pergi tak? Me cakap tak berminat langsung nak pergi sebab saya tak suke bersesak sesak . Apapun happy shopping semua. Yang penting jaga keselamatan mase pergi shopping tu okeh!




1 Komentar untuk "KL Raya Fest Di PWTC 2016 "

Takpe la kot tak pergi pun.. Tak sanggup nak bersesak2 camtu semata2 nak dapatkan baju2 pemes.. am tak berbaloi je kan.. Huhu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top