Special Offer

Author

Masalah Cashout Paypal Tidak Berjaya

Masalah Cashout Paypal Tidak Berjaya | Cashout Rejected | Jana Pendapatan Dalam USD | Jana Pendapatan Mudah


Assalamualaikum 

Selamat bercuti semua. Hati-hati pulang ke kampung. Semoga dipermudahkan dan dipelihara keselamatan sepanjang perjalanan pulang jumpa orang tersayang. Pagi tadi hantar adik naik bas nak balik Penang. Bas jam 8 pagi tapi sampai jam 8.45 lepas tu stuck kat Jeli sebab tanah runtuh. Alhamdulillah perjalanan diteruskan dan selamat sampai kat apartment jam 8.30 tadi. Satu kelegaan yang tersangat-sangat. Siang tadi duk fikir pasal die je.

Semalam saya dapat email cashout paypal saya tak berjaya. Adeh.. Mengapakah. Dua kali kena reject guna dua akaun yang berbeza. Buat kat Lurviey lepas pulak. Tapi saya tak lepas nak cashout. Grrr.. Baru je nak shopping before balik KL. Grrr... Kalau shopping online beli barang lepas nak cashout problem. Dah la kalau tak berjaya cashout bile refund balik dalam akaun kena charges. Dua kali pulak tu. Emmm.. Jawabnye duit paypal simpan untuk shopping beli barang je la. Nak cashout dah malas dah. Ada sapa-sapa pernah berdepan dengan situasi macam saya ni?  

0 Komentar untuk "Masalah Cashout Paypal Tidak Berjaya "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top