Special Offer

Author

Review Radio Frequency Led Light Therapy

Review Radio Frequency Led Light Therapy | Radio Frequency Treatment | Face Lifting Treatment Malaysia | V Shape Treatment Malaysia | Led Light Therapy Malaysia


Assalamualaikum 
Quick review and sharing bout RF (Radio Frequency) Led Light Therapy. Dah lame pending, hari ni rajinkan diri up sikit. Tak berkesempatan nak update kat sini tapi dah updates Demo and Review di Youtube. Boleh search 'Redznani Channel'.Jangan lupe subcribe sekali. Terima kasih. Heeee 

RF Led Light Therapy ada lima konsep dalam satu alat iaitu Electrical Muscle Stimulation (EMS), LED Light Therapy, Radio Frequency (RF), Electroporation dan Mesoporation.



Review 
  1. Almost sama macam Multifunction Led Light Therapy, bezanya RF ni tak de vibration seperti Multifunction LLT tetapi RF dan EMS. 
  2. Tidak menyakitkan dan menjimatkan duit. Boleh buat treatment sendiri kat rumah. Tak perlu nak ke spa lagi.
  3. Menyerap nutrition dengan lebih effective - serum/moisturiser. 
  4. Boleh tiruskan muka (kena rajin dan selalu buat) dan juga bakar lemak di bawah dagu (double chin) dan boleh kecilkan pore, soften fine lines.
  5. Boleh adjust intensity. Makin tinggi intensity tu makin panas rase mase massage kat muka. Tapi tak de la panas sampai melecur. Panas sedap 
  6. Automatic shut off after 10 minutes dan boleh guna 3 kali seminggu. Kalau rajin saya buat selang sehari. Kadang tak sempat buat. Tapi kalau buat microneedling saya tak guna RF Led Light ni.
 Led Light Therapy dan Fungsi Setiap Light
  •  Merah- merawat masalah kulit berkedut dan meningkatkan regenerasi kolagen dan skin elasticity.
  •   Hijau- merawat kulit berjeragat dan tompok coklat dan mencegah penghasilan melanin.
  •   Biru- Merawat jerawat dan kulit berminyak
  •   Kuning- Mencerahkan kulit. Sesuai untuk kulit kusam dan bintik-bintik hitam.
  •   Pink- Digunakan untuk memutihkan kulit.
  •   Flashing Pink untuk penyerapan produk dengan lebih berkesan


Sekian sahaja perkongsian hari ni. InshaAllah cuba merajinkan diri untuk up pending review. Have a great day !


0 Komentar untuk "Review Radio Frequency Led Light Therapy "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top