Nano Needle Untuk Sulam Bedak

Nano Needle Untuk Sulam Bedak | Nano Needle | Serum Sulam Bedak | BB Glowing Treatment


Assalamualaikum

Pernah dengar rawatan sulam bedak atau bb glow treatment? Sulam bedak ni guna serum khas bukan guna foundation or bedak kompak tu tau. Salah satu contoh serum yang digunakan untuk BB Glowing Treatment tu serum mesowhite.. Boleh baca kat entri HATI HATI DENGAN MESOWHITE FAKE !
 
Nano needle berfungsi untuk menyerap produk seperti serum yang digunakan semasa rawatan. Kadar serapan ke dalam kulit lebih tinggi daripada sapuan tangan. Rawatan menggunakan nano needle kurang sakit dan tidak meninggalkan kesan merah pada kulit bagi sesetengah orang berbanding menggunakan normal needle 12 pin saiz 0.25mm (berfungsi untuk menyerap produk) yang memberi kesan merah pada wajah selepas rawatan.

Perbezaan Nano Needle dan 12 Pins Needle
  • Nano - Jarum nano tak perlu adjust needle 
  • 12pins - Boleh adjust needle 0.25mm-2.5mm 
  • Nano - Untuk penyerapan produk sahaja
  • 12pins - Untuk penyerapan produk + Induce collagen
  • Nano - Less pain dan tidak meninggalkan kesan merah pada wajah
  • 12pins - Saiz 0.25mm (penyerapan produk) sedikit sakit dan meninggalkan kesan merah pada wajah bergantung pada kulit individu. 
Boleh lihat video di bawah ini untuk melihat perbezaan antara nano needle dan 12 pins needle.


Sekian perkongsian hari ni. Nak kongsi macam mane rupa nano needle je..







0 Komentar untuk "Nano Needle Untuk Sulam Bedak "

IKLAN


Back To Top