IN MEMORIES WITH TAYANG-part one-

IN MEMORIES WITH TAYANG-part one-

tak tahu mcam mana nak mula.. di mana nak mula.. kitty bunny my beloved rabbit aka my TAYANG2... first time jumpa Tayang aku ni masa start c...
SEMALAM DI HOSPITAL-mama digigit lipan-

SEMALAM DI HOSPITAL-mama digigit lipan-

lor... semalam lepas je abis program realiti IMAM MUDA aku pun tukar la channel tgk citer tv2 lak.. tajuk apa ntah.. tak sempat tgk abis pon...

JIWA KACAU MOVIE

straight to the point la... naa... sapa2 yang pernah tgk citer "JIWA KACAU" yang ditayangkan kat Astro mesti tau cam mana jalan c...

WHAT MAKES ME END UP AT UMMC?

Malam semalam aku ke UMMC (PPUM) jam 2 pagi. Tetiba muka bertukar jadi macam alien! Badan jadi gatal2 macam ruam. Lurviey plak tak de sebab...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top