Special Offer

Author

Mulakan Perniagaan Serendah RM250

Mulakan Perniagaan Serendah RM250

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Perniagaan dengan modal serendah RM250? Betul ke bohong?? BETUL LAAAA...  Seka...

Review: Arche Pearl Cream

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Lame sudaa tak review produk. Banyak produk nak di review tapi tak sempat nak up...

Jom Cincang Poligami Sampai Kenyang Berhampiran Mali Corner Wangsa Maju

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dengar namenye pun rasa macam pelik je. Cincang poligami? Cincang kahwin dua? Cin...
Kes Bunuh di LRT Gombak & Taman Melati

Kes Bunuh di LRT Gombak & Taman Melati

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Terkejut baca status Imam Muda (lupe la imam muda mane tadi) minta kepastian meng...

Menang Contest

Assalamualaikum.. Tak sangka plak menang contest. Singgah cek surat kat box surat tadi before ke post office. Tak sangka ada surat. Huahah...

Borong Produk Serendah RM0.55 di Pemborong Murah Satu Malaysia

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Anda minat berniaga? Bajet borong anda biasanya hanya dapat borong 2-3 jenis ba...

Merasa Jugak

Assalamualaikum.. Masih belum lambat nak ucap selamat hari rayeee hajiiii.. Tahun ni tak balik kampung, raya kat KL. Orang lain tengok lem...

Suberi Nasi Kandar Kuala Lumpur

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ [Auto-Post Entry] Lamanye tak update pasal makanan. Saat menulis entri ni t...

4th Batch Chanel Inspired Brooch

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat berhujung minggu semua..  Quick update mengenai Chanel Inspired Brooch ...
Kecerdasan Emosi

Kecerdasan Emosi

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Kecerdasan emosi atau dalam bahasa mat saleh kite panggil emotional intelligence...
Jubah Manik Cantik dan Murah

Jubah Manik Cantik dan Murah

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Lebih kurang dua minggu lagi kite akan menyambut hari raya Aidiladha.. Ada yang m...
5 Sikap Positif Untuk Berjaya

5 Sikap Positif Untuk Berjaya

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Tertarik untuk saya kongsikan tentang 5 Sikap Positif Untuk Berjaya . Kata pepata...

Ready Stock Chanel Inspired Brooch

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Pejam celik pejam celik dah pun Rabu.. Hari ni dapat gaji kan?? Wahh... Masyukkkk...

Lurviey Birthday 2013

Assalamualaikum.. Dah dua minggu, baru hari ni nak up entri pasal berday Lurviey and hari yang sama juga berday adik saya yang ketiga. Tah...

Shawls Cantik dan Murah di Busana Anggun Jelita

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Sapa kat sini shawls maniac? Naaa... Jom tengok half moon shawls yang menjadi tr...
Service NetKL Terbaik

Service NetKL Terbaik

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Happy Sabtuday.. Ke mana kalian minggu ni? Walau ke mana pun kalian pergi mohon berh...

Mari Amalkan Selawat Tafrijiyah

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Salam Sayyidul Ayyam... Mohon pinjam masa kalian untuk mendengar selawat tafrijiy...
Seminar Inspirasi & Formula Usahawan (SIFU)

Seminar Inspirasi & Formula Usahawan (SIFU)

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Baru je dua minggu lepas Konvensyen Usahawan Muslim berlangsung. Now ada lagi sa...

Review Velform Sauna Belt

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat berhujung minggu...  Entri review Sauna Belt ni bukan hasil daripada pe...
Agen Di Perlukan

Agen Di Perlukan

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Agen dan Dealer diperlukan!!! Khas bagi anda yang ingin menjana pendapatan sa...

Wajah Manusia Hati Syaitan

Assalamualaikum.. Salam Sayyidul Ayyam.. Hidup akhir zaman ni macam-macam jenis orang. Ramai yang berwajah manusia tapi hati macam syait...

Kanser Zakar

Assalamualaikum.. Santai ahad.. Ini bukan blog lucah ye. Sekadar berkongsi. Lepas ni bukan perempuan je boleh guna, lelaki pun boleh. Nta...
Buat Duit Dengan SMS

Buat Duit Dengan SMS

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Macam-macam cara nak buat duit sekarang kan? Ramai yang dah mula cari pendapatan ...

Lihat Diri Sendiri

Assalamualaikum.. Salam Sayyidul Ayyam.. Alhamdulillah masih bernafas hari ni.. Alhamdulillah sihat tubuh badan untuk melakukan kerja... ...

Tuna Cheese Loaf

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. Lega rasanya ari dapat jejak balas bloglist wajib terjah. Tapi bukan semua la. Baru separuh.. Kena slow-...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top