Special Offer

Author

Agen Di Perlukan

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Agen dan Dealer diperlukan!!!


Khas bagi anda yang ingin menjana pendapatan sampingan. (tidak kira Kakitangan awam, Kakitangan Swasta, Surirumah, Cikgu, Pelajar)
Kami sedang mencari agen dan dealer original branded perfume seluruh Malaysia


Tiada risiko.
Sekiranya perfume tidak habis, anda boleh pulangkan kepada kami untuk ditukar dengan perfume yang mendapat sambutan dikalangan pelanggan anda.
Wangi tahan sampai malam. *terbukti sebab saya da test sendiri- CLINIQUE*
Andainya ada kecacatan semasa pengeposan produk, anda boleh kembalikan kepada kami. 
Gerenti puas hati!!!

1 box ada 18 botol perfume *anda boleh request, otherwise we will send randomly. 

Agent- Sekurang-kurangnya 1kotak
Dealer- Sekurang-kurangnya 5kotak.

Pelajar UM atau anda yang tinggal di sekitar UM dialu-alukan. 
Ada student boleh buat duit dengan jual perfume almost RM400/minggu. Hebatkan?
Market student luas.. Market kakitangan awam dan swasta pun luas. Sebab buat secara offline.
Orang boleh bau dan beli yang mane mereka berkenan. :)


Berminat boleh 

Call- 019-3447359
SMS- 017-9656087

Emel- 
stylezstorehouse@gmail.com

Facebook-  


P/S: Terjah kalian nanti. Maaf.. Banyak keje nak kena settle. 
P/S/S: Kos hidup makin meningkat jadi kena buat banyak keje. :) . 
 
8 Komentar untuk "Agen Di Perlukan "

wahhh produk dah makin bertambah.. selamat maju jaya nani.. ;)

botol besar2 ehh..ingatkan kcil2....

betul2
sbb kos sara hidup yg semakin tggi lah mnyebabkan pkrjaan part time ato perniagaan sgt2 di alu2 kan..nmpknya Ai kena tukar cara hidup jg lah Nani :)

$$$ menarik sebab offline.. Direct terus Yui :)

Aamiin.. Terima kasih Chic Na.. Bru je smpt nk up.. Pending byk lagi ni.. Eheee

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top