Special Offer

Author

Lurviey Birthday 2013

Assalamualaikum..

Dah dua minggu, baru hari ni nak up entri pasal berday Lurviey and hari yang sama juga berday adik saya yang ketiga. Tahun ni lain sikit compare dengan tahun lepas kena advance sikit sebab keje. Tahun ni dah tak keje tapi still tak dapat nk celebrate. Sempat beli kek je. Tapi ok la kek lagi besar dari tahun lepas. Huahaha.. Tahun lepas one slice je.

Surprise tahun ni boleh dikatakan 80 percent jadi la. Tunggu plak apa kisah tahun depan kalau umur masih panjang dan jodoh masih panjang. Aamiin. Doakan ye.

Beli opera cake 0.5kg kat Les Toast Bakery. No more Secret Recipe. Lurviey bukan suke makan kek sangat, tapi saya nak ada kek jugak. Baru feeling2 sambut berday. Hehe.. Ikut hati nak buat sendiri je tapi nak buat kat mane? Grrr..

Sekian cerita hari ini. Hari ni ada keje kat luar. Fuh.. Kena topup tenaga dulu. Now da almost 3.30 pagi.. Have a great day peeps.

8 Komentar untuk "Lurviey Birthday 2013"

sedapnya kek.. kalau celebrate birthday ada kek pun dah cukup kan..

lewatnya nani tido..

happy birthday buat lurviey nani ya..moga pnjang umur murah rzki..moga cepat jodoh korang ya..amin..;-)

selamat hari lahir nanielurviey..moga diberkati Allah selalu :)

selamat hari lahir nanielurviey..moga diberkati Allah selalu :)

happy belated birthday, KA Pun bukan minat sgt bab kek2 ni hehehe

kek tuu..! menguda...
apapun HBB buat lurviey nanie.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top