Special Offer

Author

Cara Buat Sos Popia

Assalamualaikum..

Hot keyword bulan Ramadhan!!! Cara buat sos.. Ramai jugak yang cari cara buat sos popia ni ye.. Buat sendiri lebih baik dari beli sebab tak ramai orang yang jual tu buat macam die nak makan. Apa yang mereka fikir adalah untung semata. Tak best la macam tu. Kalau yang meniaga tu masak makanan macam mereka masak nak masuk tekak sendiri inshaAllah ramai yang akan beli. Tapi susah nak jumpa kot. Adalah a few peniaga yang jujur macam mak cik kat area Taman Keramat yang jual mihun goreng, mee goreng, kue teaw goreng. Harga RM2 sahaja. Banyak dan sedap. Murah rezeki pak cik and mak cik tu. Ramai orang beli. Alhamdulillah...  Eh.. Out of topic daaa.. Btw, last year saya ada buat entri tentang sos. Boleh jenguk di sini --> CARA BUAT SOS SENDIRI 

TENGOK VIDEO KAT BAWAH NI 













1 Komentar untuk "Cara Buat Sos Popia "

setuju kak nani.. kdg sesetgh peniaga buat skadar lepas je.. geram rasa..:(

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top