Special Offer

Pantang Larang Semasa Pakai Dermaroller

Dermaroller Malaysia, Dermaroller Price, Acne Scars Malaysia, Dermaroller Online Malaysia, Dermaroller Malaysia Review, Dermaroller Watson Malaysia, Dermaroller Treatment Malaysia, Dermaroller Malaysia Murah

Asalamualaikum


Soalan yang sering di tanya mengenai dermaroller. Ada pantang larang tak? Saya boleh jawab based on pengalaman as pengguna dermaroller. KEBERSIHAN DERMAROLLER SANGAT PENTING!! Bayangkan kalau tak cuci bersih then rolling kat muke, habis rosak muke!

Lagi satu yang mengandung dan yang breastfeeding tak boleh rolling.. Tunggu la lepas dah habis BF anak tu dulu then baru guna. If you rajin follow, baca dan bertanya dengan pakar they also beri jawapan yang sama. A big NO NO.

Boleh tak nak rolling hari-hari? Ye memang ramai yang tak sabar dan nak fast result.  Belajar dari kesilapan produk-produk yang pernah pakai sebelum ni. Kebanyakan produk-produk yang kalian pakai sebelum ni menjanjikan penyelesaian selama 3 hari 7 hari tapi tak berkesan.. Sebab tu kalian masih mencari-cari produk yang sesuai untuk selesaikan masalah kalian hinggalah kalian jumpa dan tahu tentang dermaroller (macam me la... Mencari dan terus mencari nak selesaikan masalah imperfection ni hinggalah jumpa and pakai dermaroller ni) It takes times peeps.. Kalau nak rolling hari-hari boleh tapi saiz 0.25mm gitu and function die untuk memudahkan penyerapan produk yang kalian pakai and tak induced collagen. Saiz 0.25 tak sesuai untuk kalian yang nak selesaikan masalah parut berlubang.

Untuk parut berlubang better ambil 1.0mm, 1.5mm and kalau pakai yang 1.0mm first session pun dah boleh tengok result. Bile? Selepas seminggu dua tiga empat minggu dari hari rolling. Kalau expect pakai hari ini esok dah selesai memang tak la.. Jadi kena sabar.. Senang kan? Bukan kena rolling hari-hari pun, empat lima minggu sekali je..  Mudah kan?

Jangan make up lepas rolling. Sabar. Tunggu la 2-3 hari lepas tu. Nak mudah rolling hari Jumaat. Sabtu Ahad duk rumah, Isnin dah boleh make up pergi keje. Lol. Jangan lupe sunblock/sunscreen kalau nak keluar selepas rolling.

Video kat bawah ni SET B untuk 3 In 1 Dermaroller. Berani ke nak rolling saiz macam ni. Yang 1200 jarum tu saiz 2.0mm.


Till then thank you.. More info dermaroller, dermapen, needle catridge boleh follow Instagram dan Facebook Derma Roller Malaysia.




0 Komentar untuk "Pantang Larang Semasa Pakai Dermaroller "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top