Special Offer

Author

Pokaji Lokcing Sate Ikan Kelate Ori Tersedap

Pokaji Lokcing | Lokching Kelate Ori | Sate Ikan Murah | Harga Borong Lokcing | Lokcing Sedap Dan Murah | Cara Buat Lokcing


Assalamualaikum...

Sapa kat sini suka lokcing? Lokcing atau dipanggil sate ikan merupkan makanan yang memang dah lame wujud di Kelantan. Bile sebut lokcing teringat masa kecik-kecik dulu, time balik kampung kat rumah mak cik dan mak tok. Tengah hari atau petang, ada pakcik kayuh basikal jual lokcing. Tu la kali pertama makan lokcing. Bile balik Pahang memang tak jumpa dah lokcing (masa kecik-kecik dulu ye)

Last week saya dan adik-adik bakar lokcing. POKAJI LOKCING. Pokaji Lokcing ni memang sedap dan lain daripada lokching yang saya makan. First time makan last week. Sambil bakar sambil bagi kat jiran-jiran. #nanieyhappy . Alhamdulillah. 


Tekstur dan rase Pokaji Lokcing ni memang sedap plus sos die memang superb. Tak same macam sos lokcing yang lain. Tak caye boleh cube sendiri.


Mengapa Pokaji Lokcing ini menjadi pilihan?

  1.  Dihasilkan dari ikan segar yang terpilih dan diproses dibengkel yg bersih
  2.  Dijamin Halal
  3.  Resepi asli ore Klate sejak dahulu
  4.  PERCUMA sos pedas dan sos manis yang membangkitkan selera
  5.  Harga yang berpatutan
  6.  Buatan Bumiputera
  7. Tersedia dalam packing 100 cucuk sate ikan setiap satu.
Untuk order/delivery seluruh Malaysia, sila msg/whatsapp 0199621999.
 

Boleh hubungi agen Pokaji terdekat utk nikmati sate ikan TERSEDAP, diproses bersih dan KAYA RASA IKAN serta PROTEIN.

  •  Klang- Nur (013-6608085)
  •  Rawang - Kmar (013-6672754)
  •  Puchong - Lin (013-3152428)
  •  Damansara - Munirah (014-8149483)
  •  Melaka - Shasha
  •  Temerloh - Aisah (01114972904)
  •  Kuantan - Cg La (013 981 7158)
  •  JBharu/PGudang - Cg Ros (018-2337175)
  •  Machap JB - Sham +60 11‑2692 9221
  •  K Lumpur - Jamilah (019-2674101)
  •  Besut/Kg Raja - Cg Tengku ( 019 934 7586)

Bagi kalian yang nak jadi agen Pokaji Lokcing boleh terus whatsapp 0199621999.

Facebook

Instagram 
@Pokaji.Lokcing
Boleh juga terus ke kedai untuk menikmati Pokaji Lokcing dengan family kesayangan.

Pokaji Lokcing 
Lot 2140 Kg Kedai Baru Binjai (Depan Wisma ZB)
Jln Bachok, Kelantan

 Till then, thank you for reading.. Jumpa lagi next entry.
0 Komentar untuk "Pokaji Lokcing Sate Ikan Kelate Ori Tersedap "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top