Special Offer

Review Stay Natural Mud Face

 Review Stay Natural Mud Face | Stay Natural Mud Face Malaysia | Mud Face Murah Malaysia | Feedback Mud Face | Kebaikan Masker Lumpur 


Assalamualaikum

Happy #madnessmonday everyone. Ada yang masih bercuti? Me extend holiday for 6 more day. Lol.. Tapi cuti keje tetap jalan. #noofficenoproblem . A few week ago saya cube Stay Natural Mud Face Mask ni. Sala satu produk yang hot di pasaran. Nak juga mencuba bagus ke. Lumpur memang bagus untuk kulit dan kaya dengan mineral semulajadi.


Claims
  • Membantu mengatasi masalah kulit berminyak
  • Menanggalkan sel kulit mati
  • Membantu meremajakan kulit
  • Mencerahkan kulit wajah yang kusam
  • Membantu mengurangkan jerawat
  • Mengencangkan kulit wajah
  • Menghilangkan blackhead/whitehead
  • Mengecilkan pori wajah

My Review
  1. Bile pakai mask ni rase berangin je. Macam basuh muka waktu pagi. Fresh!
  2. Jerawat memang kecut keesokkan paginye. 
  3. Bagus untuk kulit berminyak. 
  4. Blackhead dan whitehead? Saya tiada masalah whitehead or blackhead jadi not sure how does it work for blackhead and whitehead 
  5. Dagu lebih runcing? Nope!! 
  6. Memudarkan parut? Not sure cuz I dont see any improvement on my scar. Maybe dengan pemakaian yang konsisten boleh tengok result. But for me yang dah pakai 3 kali, I dont see anything 
  7. Menghaluskan dan melembutkan kulit. Memang best pegang kulit lepas pakai mask ni. 
  8. Quite pricey tapi boleh pakai lame. RM70 boleh pakai untuk 3-4 bulan (so so je la. Tak mahal sangat tak murah sangat.
Repurchase? Maybe

Sekian sahaja honest review daripada saya untuk hari ini. Jumpa lagi next review. Ada beberapa pending review lagi dalam draft.



0 Komentar untuk "Review Stay Natural Mud Face "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top