Special Offer

Author

Bakar Lemak Degil dengan Zumba

Salam semua bloggers... Seminggu tak update blog then mood malas tu mula la menempek je.. walhal bukak internet ngadap youtube je sabtu a...
Zami Ismail aka Pak Uda Meninggal Dunia

Zami Ismail aka Pak Uda Meninggal Dunia

Salam semua.. Di pagi ahad ini tanpa diduga dan disangka-sangka pemergian seorang artis veteran Zami Ismail atau lebih dikenali dengan nama...

REVIEW PRODUCT: PARUT JERAWAT

Salam Semua... Entri sebelum nie review pasal produk jerawat. Tapi kali ni aku nak citer kat korang pasal produk utk parut jerawat plak. E...
Blogging Via iPhone

Blogging Via iPhone

Salam semua.. Setelah lamanye menanti software utk update blog via iPhone akhirnye ari ni dpt jugak.. Warghh.. Hepinye.. After this bleh la ...

Jangan Cepat Berlagak

Salam, Hi, Hello Bloggers... Emm ari ni da ari Isnin kan.. Yeayyyyyyy esok selasa (mood melompat-lompat girang). Sok dapat jumpe Lurviey. ...

Bila Ada Sale, Bila Tak Dapat....

Bila Sale semua perempaun gile Bila Sale lelaki rasa takut nk jumpa girlfren, tunang,wife... Bila Sale syarikat dapat untung Bila Sale poket...
Diari Pekerjaan- Bila Rindu

Diari Pekerjaan- Bila Rindu

Bila rindu aku menangis Bila rindu aku tak keruan Bila rindu aku gelisah Bila rindu aku melankolik Bila rindu aku lupa nak bgi salam S...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top