Special Offer

Author

Celebration CNY and Angpow

Assalamualaikum

Sebelum nak kepoh pasal celebration CNY ni aku nk ucapkan Gong Xi Fa Cai kepada semua warga cina yg menyambut perayaan ni. Teringat time Uni Life time raya cina je selalu dpt mandarin from chinese coursemates and time Deepavali dpt makan muruku and time Raya Puasa dpt makan biskut raya. Siap pass-pass lgi dlm lecture hall. Terbaek.... Memori yg indah untuk dikenang. 


Btw last Friday tak sangka plak my office buat makan-makan sempena CNY ni. So, Huda as admin telah ditugaskan utk meng-order Pizza and we choose to order Pizza Hut. Baru je aku tgh craving nak mkn Pizza Hut tup.. tup.. dapat makan ari tu. Alhamdulillah rezeki.. So order 4 jenis Pizza and we talk in a circle and talk about personal thingy and also pasal keje.



** arghhhh gmbr lain tak dpt upload di sebabkan internet yg sgt2 slow.. damn...

Seriously aku tak sangka plak semua sporting time tu melepak sambil makan. The best part is mengenakan si Huda, admin kat ofis aku aka my best fren kat Uni. Lepas tu bile boss da masuk borak-borak then boss bagi Angpow... Yeayyy... dapat Angpow tu. Da majikan chinese mmg la dpt angpow kan. Yg pasti naik dri cuti ni banyak keje and usaha terpaksa di gandakan lebih dri biasa.


P/S: Balik rumah jamu mata tgk drama melayu..

0 Komentar untuk "Celebration CNY and Angpow"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top