Special Offer

Author

I'm Home (Full Version)

Assalamualaikum

Finally dpt jugak update entri ni. Ok lah.. Straight to the point cuz aku tetiba plak tak sihat now.

Hari Jumaat, abis keje cepat-cepat balik hostel basuh baju and pack barang and kemas bilik. Around 10.30 aku keluar ngan Lurviey pergi dinner dlu. Lama gile tak melepak lewat mcm tu. Plan memang nk online sampai pagi kat McD. Tapi before that aku ajak Lurviey pergi Uptown dlu. Lama gile tak cuci mata kat situ. Tapi nothing pun aku beli cume a bit gile bile tgk Sugar Glider. Abis tu back to PJ melepak kedai mamak and tgk perlawanan ping pong. Lurviey la yg tgk. Aku tak berminat pun. Then online kat McD sambil breakfast.


See.. tmpt yg sangat condusive kalau nk buat paperwork or assignment. Org pun tak ramai tapi still ada chinese yg melepak online and also yamcha kat sini. So ok lah.. Besides tempat mmg tak mcm McD kat Bulatan Pahang yg aku rasa agak crowded sbb jadi tumpuan org kat situ.


See.. nice kan tempat die.. Lighting pun sgt la mendamaikan jiwa plus lagu yg dimainkan sgt la menenangkan.


Last aku mkn McD time sahur before naik bas balik kampung. That time mmg rugi sebab tak amik Breakfast Set. But kali ni mmg amik breakfast set sbb memang berbaloi and kenyang. Aku suke lepak kat sini sebab suasana yg sgt tak sakit mata memandang and best la if nk online kat sini.


Muke yg mengantuk, letih, seharian aku tak tido, tanpa make up and sangat sejuk kat sini. 


Lurviey yg syok online sampai hilang rasa ngantuk. Emm.. da agak da.. Time ni tgh bincang pasal edit html utk pages. Ok.. now da tahu da mcm mne nk buat. Hehe. Thanks honey. Abis online terus gerak ke Putra. Perasaan sebak da rasa da. Damn aku tak suke perasaan ni and sering on off dlm hidup aku. Time nk balik rumah rasa sedih sebab nk tinggalkan Lurviey tapi rasa happy sebab nk jumpe Lurviey. Bile time balik KL plak aku rasa sedih nak tinggalkan family tapi rasa happy nk jumpe Lurviey. So how?? Asyik on off je so terpaksa la deal with it. 

Btw now da kat rumah and time aku menaip entri ni hidung aku berair and sangatlah tidak suke keadaan mcm ni. Demam rindu or Demam perubahan tempat. Each time balik kampung mesti mcm ni. Lupe plak nk sediakan ubat and kat rumah aku mmg jarang la beli ubat. Hope bangun pagi esok semuanye da ok. Sekian.

P/S: Alhamdulillah sebab sepanjang bekerja aku dikurniakan kesihatan yg baik. So demam la time cuti ni je.

0 Komentar untuk "I'm Home (Full Version)"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top