Special Offer

Author

Kejutan Budaya Amalina Berubah Seksi

Assalamualaikum

Dulu time sekolah selalu dgr pasal ni.. Kejutan budaya, kejutan budaya, kejutan budaya. Ntah apa ntah. Time tu tak tahu lagi. Tak sama mcm budak zaman skang kecik-kecik da tau love bite tu apa, lebih advance da tahu da seks tu apa. Ish.. Takut plak aku bile ingat balik berita pasal budak sekolah rendah buat seks. 
Ni ari ni kecoh plak pasal salah seorang individu yg menjadi kebanggaan kite semua satu ketika dahulu.. Amalina.. Bukan Amalina penyanyi dangdut tu.. Tapi Amalina yg pelajar cemerlang SPM tu.. Siap dpt masuk tv buat iklan pensil 2B guna utk jawab exam. Apa kes plak yg kecoh pasal Amalina ni? 

Apa lgi kalau bukan penyebaran gambar-gambar posing maut seksi meksi Amalina yg dikatakan telah berubah daripada seorang gadis yg sopan kepada.... Erk.. Tak nak ckp lelebih.. Cukup lah korang tgk kat bawah ni. 


Kadang tu aku tak faham macam mne orang boleh berubah. Sebab nak terlalu up to date ke? Nak ikut trend zaman skang. Kalau tak ikut orang kutuk-kutuk plak. Tapi kalau ikut, korang akan disanjung, lebih ramai kawan. Daripada yg tutup-tutup terus bukak dedah sana sini. Tak rasa malu ke eyh? Wonder jugak aku. 

Ni post maut. Ramai je yg ikut trend zaman skang tapi lebih sopan kan lagi bagus. Ish.. tak nak la ckp apa-apa.. Jaga diri sendiri sudah ye Nani.. Sibuk hal orang plak. Sometimes aku fikir kahwin nanti aku nk ada anak lelaki je. Tak yah anak perempuan sebab jaga anak perempuan ni susah. Nak-nak zaman skang yg ntah apa2. Kadang tu bukan salah ibu bapak pun. Da jga elok pun tapi still jugak happen. So salah siapa? Tak leh nk tuding jari kat sapa-sapa pun. Tepuk dada, refleks diri sendiri balik. No wonder org tua ckp jaga lembu sepuluh ekor lebih senang dari jaga anak dara seorang. Sekian.
P/S: Semoga aku sentiasa dipelihara oleh Allah. Amin..
0 Komentar untuk "Kejutan Budaya Amalina Berubah Seksi"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top