Special Offer

Author

Minggu Promo UM 10/11

Assalamualaikum

Semalam member aku tag aku gmbr yg kiteorg amik semasa Minggu Promo Universiti Malaya 2010/2011. Perghh.. Super duper tak suke tgk muke aku time ni sebab time ni sedang menggunakan Lactacyd Facial Cleanser sampai habis menggelupas mcm org nk bersalin kulit. Damn...



See.. my face soooo bad.. byk pimples kot.. Confident level boleh jatuh nih.. Nasib la aku apply apa yg aku blajar so tak de la terus down jatuh menjunam terus. Time ni bru abis kelas and malas nk balik kolej lagi so jln2 jenguk Kompleks Perdana Siswa (KPS) jap. Tup-tup singgah kat booth Persatuan Kaunseling Uni Malaya (PERKUM). Alahai sian nye aku tgk booth ni tak berhias. 


 Aku ngan Sarah buat-buat rajin la hias board yg masih byk ruang tu. Bajet mcm bagus je aku kat sini. 



Busy-busy... Ni plak ngan org kuat PERKUM. Aku org biasa je. Tgk gmbr ni bangga jap sbb aku rasa aku ni org yg mematuhi disiplin tang bab pakai kad matrik ni. Setia bersama 4 tahun kot.. Tapi pakai 3 tahun setengah je sebab setengah tahun lagi pakai UniKL pnye plak. 


Perghh yg ni gambar mmg nk interframe je sbb ada gambar our TNC Tan Sri Dr Ghauth Jasmon. Time ni tgh check booth kelab dan persatuan. Betul la apa yg pak cik aku ckp enjoy Uni Life cuz once da keje I'm gonna miss Uni Life. Yes, I admit it :)


P/S: Further Master pun tak kan sama mcm life time Degree 


2 Komentar untuk "Minggu Promo UM 10/11"

ko dak uM??course ape?kaunseling ek??
btw,salam kenal..follow ko..

dear, yg pangkah tuh dah abis stok..sorry

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top