Special Offer

Author

Beriani Lunch Treat Plaza Pantai

Assalamualaikum

Wassup..wassup... Hari Jumaat yg sejuk dan woohooo really enjoy at workplace.. Saat entri ini dipublish I on my way to see my dear Lurviey. 

Btw today aku punye Senior Consultant tak de rasa mcm tak best plak *hipokrit* Sebab office sunyi je rasa.. Tdi member aku si Huda ni mintak to one of my Claim Consultant utk belanja cuz salary die memang high *nadagurau. Then suddenly he gave Huda money to buy Beriani  and treat 3 of us here. Wahaaa... Rezeki hari Jumaat.. So turun la kat bawah beli tapau mkn dlm ofis je cuz the other claim officer, Kak Yana nk keluar for submission after lunch.Aku baru tahu kat bawah ada nasi beriani.. 

See.. Besor kan puyok die? Tak tahu la ada berapa puyok lagi kt dapur. Time aku turun tapau ni belum pukul 12 lagi.. Total nasi beriani 3 orang almost RM20 but dpt diskaun dri tokey die. Haha tu kawan aku punye keje la. Huda memang suka tawar menawar.. Sebut tang tawar menawar ni aku sgt tak reti. Kalau shopping mama yg akan tawar menawar. Kat sini Lurviey yg tolong. Haha.. 

Rasanye ok and sedap. Alhamdulillah kenyang. Rezeki hari Jumaat. Lepas mkn berkejar-kejar prepare docs utk client then nk buat report lagi.. Sigh*


Makan time.. Lepas mkn kenyang. Untung hari ni tak mengantuk cuz tidur yg cukup.. Cukup ke? Aku siap mimpi aku dtg lewat lagi semalam then semua org tak dpt masuk office sbb kunci office aku yg pegang. Lepas mimpi tu terus aku berjaga and tgk-tgk da pukul 6 pagi.. Alhamdulillah..Risau aku tkut aku dtg lewat.. Sian plak org tak dpt masuk keje. 

P/S: Decision da dibuat and we will going to Shoe Festival.. Axiata Cup cancel.. Tak pe la...


0 Komentar untuk "Beriani Lunch Treat Plaza Pantai "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top