Special Offer

Author

Berminat Tempah Header?

Assalamualaikum

Ari ni abis keje and keluar ofis on time. Jalan cepat-cepat sebab takut hujan.. Demam baru nk ok. Petang ni memang tak keluar jumpa Lurviey so duk menggodek blog and adjust mana yg perlu. Header aku pun, kalau korang perasan aku da tukar. Sebabnye Admin Blog Himpunan Koleksi Lawak Best Best  suh aku ubah header kat bawah ni yang bagi aku agak serabai and buruk. Maaf yek admin. *tapi betulkan apa aku ckp?  

Dari yang buruk serabai


Bertukar wajah ke


Apa pendapat korang?? Mesti lagi better dari yg kat atas tu kan.. Bile aku bukak tgk Lawak Brutal ni seriously aku jeles gile.. Eee aku dengki nih.. Percubaan pertama aku nih.. Agak-agak ada sesapa yg berminat nk tempah header ngan aku tak? Aku benda mcm ni memang aku minat buat. Lagi-lagi kalau dpt idea utk berfikir idea untuk memburukkan mencantikkan sesuatu.. *sila jgn muntah disini. 

Admin Lawak Brutal, tak reti nak bagi kredit ke? Aku siap promote lagi blog Lawak Brutal kat sini. Utk sesapa yg tgh murung, bosan, muka ketat tu sila terjah blog Lawak Brutal untuk longgarkan otot muka ketat tu ok.. Sekian...

P/S: Salam hari Jumaat, Penghulu segala hari


1 Komentar untuk "Berminat Tempah Header?"

salam tuan tanah. ..saya nk berhjt nk temph header blog. ..macamna caranya

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top