Special Offer

Author

Kalau dapat makan Ikan Pari Bakar....

Assalamualaikum

Tajuk entri pun da bikin aku tak keruan.. Ikan Pari Bakar Cicah Air Asam..*mouthwatering* ... Perghh kalau dapat la lunch ngan Ikan Pari Bakar ari ni bestnye Bile perut da ok mula la nk demand je kan. Tpi aku masih berpantang .. Certain makanan tak leh mkn lagi even aku craving tahap dewa ni. Sabar je la. 





Ikan Pari Bakar ni aku mkn ari Sabtu lepas ngan Lurviey before off to Wangsa Maju. Tapi time ni tak selera sgt sebab badan still not feeling well. Ikan je aku bleh ratah tapi nasi tak abis. My bad.. Nasib Lurviey tak marah cume menegur je la. Aku rasa Ikan Pari Bakar kat sini je yg murah kat KL. Kat pasar mlm pun susah nk dpt kot harga mcm ni. Kalau tak silap aku harga ikan ni RM6.00. Besar ni.. Kalau kt Bazar Ramadhan memang tak dpt. Aku da check da.. 

Tapi kalau dtg time lunch memang penuh la and kena berbaris la kalau nk mkn ikan bakar plus "sila bersedia untuk berebut saiz ikan". Haha.. Sebab tak kira la saiz ikan tu besar ke kecik ke harga tetap sama. So mestilah org berebut kn? 

Nampaknye kena extend craving ni hingga Sabtu ni la kot. Then baru leh pergi mkn. Time lunch bukan dpt jmpe Lurviey mcm dulu lagi. Now da waktu lunch tapi otak aku masih kosong tak tahu nk mkn apa? Nak makan ke tak? Korang lunch ngan apa??


P/S: Hasil tangkapan aku sabtu and ahad ari tu masih duk dlm plastik lagi.. Auwww.



5 Komentar untuk "Kalau dapat makan Ikan Pari Bakar...."

terliur cakap pasal makanan ni..hehe..tapi kalau cicah air asam pergghhh mmg bez..mak ayu sllu buat daging cicah air asam;-)

wah..jadi lapar terus ni..!
ikan pari bakar, air asam, nasi putih panas2...

mmg terangkat..!

FenD Ikan Bakar kat Kelana Jaya..
1 of my fevret restaurant...
Try laa~

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top