Special Offer

Author

Kisah Ayu Seksi

Assalamualaikum

Kisah ini tiada kena mengena dengan mana-mana perempuan/wanita yang bernama Ayu. Tapi kali ni aku menceritakan kisah perempuan atau wanita yang sopan berbaju kurung, manis bertudung litup, ayu, sweet, comel, cantik and apa-apa pujian yg seangkatan dengan nya yg bikin pompuan melambung.


Kisah ni memang benar-benar berlaku dlm kehidupan seharian kite and kalau korang jenis yang suka observe mesti akan perasan akan fenomena perempuan yang berbaju kurung tapi nampak bayang kat dlm. Ish... Maksud aku pompuan yg tak suka pakai kain dlm. Baik tak yah pakai baju kurung lau mcm tu. Pakai skinny jeans lagi better dri pakai baju kurung tapi tak pakai kain dlm hingga menampakkan betis.. Kalau yg jenis pakai baju kurung kedah tu sampai paha bleh nampak. Macam-macam bentuk bleh tgk. 

Bangga sgt ke dorang nk show off? Sorry la lau sesiapa yg baca ni terasa cume aku rasa mcm tak manis bile aku tengok kaum sejenis aku pakai baju kurung tapi bile tak pakai kain dlm nampak mcm korang bogel. Ibarat korang bagai baju tidur seksi meksi tu. Lelaki yg jenis gile tettt memang suka tgk la kan.. Tak tunggu tgk filem satu warna dah..

Like what I said, aku hanya meluahkan apa yg aku tgk. So those yg memang tak suka pakai tu tolong la pakai. Tak payah la wat alasan panas bagai. Buruk bnor kalau nampak ok. Seriously nampak mcm lu bogel.Ok Bai... Aku ckp je.. Bukan bajet bagus...

P/S: Wa layan hot lemon tea dulu utk breakfast...

Tag : emovere
7 Komentar untuk "Kisah Ayu Seksi"

mak kite ckp nampak tiang gol kalo x pkai kain dlam..huhu..segan je ase..xD

uihhh tersa plak ai..nma ayu jgk..haha...its ok sbb btl jgk klu bju dh jrg nmpk mcm xpkai pa plk..hehe

kan..nak plak klau yg pkai tdung..pelik je nmpak..
aduyaii~

zaman skrang ni, org pntingkan fesyen dripada menutup aurat..

bila penting fesyen tu yg xberapa nak kisah bila ade aurat yg terdedah, janji ikut trend terkini,

padahal xsedar...api neraka duk xsabar nak sambar.

apa2pun, nur sentiasa cuba berubah ke arah kebaikkan, dan nur harap yg lain2 pun bgitu. insyaALLAH. :)

teruk bebenor lau xpakai kain dalam sah2 la npk..tmbah2 tgh2 panas eeeiii free show la jwbnyer..hekhek

nak menguji iman lelaki lettew..hehehe

Regards,
-Strider-

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top