Special Offer

Author

Menjala Roti di Umi Asam Pedas

Assalamualaikum

Pertanyaan pertama aku... biasa korang makan roti jala ngan apa eyh?? Aku tang bab roti jala ni memang cari kari la and for sure orang lain pun makan kari jugak Tak tahu la if ada yg makan ngan tempoyak,budu,cencaluk.. Erk.. Sila jgn ckp aku bodoh ok? Sebab kat kolej aku, ada sorang kakak ni makan roti cicah ngan budu.. Percaya tak? Sila percaya!! Lain orang lain cara makan..

Btw, pagi tadi pergi Klang utk met our company accountant and before jumpe accountant tu boss ajak breakfast dulu kat Umi Asam Pedas.. Sapa duk Klang mesti tau kot. Kebetulan tengah lapar plak, so nampak roti jala aku terus sambar la. Huda pun sama jugak.. Nk sama je ngan aku.  



Roti jala da amik 4 keping tapi bile nk pergi amik kuah yg ada semuanye asam pedas.. Damn.. Tak kan la aku nk mkn ngn Asam Pedas.. Pelik plak kan? Last-last mkn ngan sambal kerang.. Emm not bad la.. Tapi aku rasa sambal kerang tu mcm dlm tin punye je. Tak kisah la. Janji kenyang.. *burping .. Alhamdulillah..

P/S: Tak dpt terima kenyataan esok last day Cath kat ECSB..

Tag : emovere, personal
5 Komentar untuk "Menjala Roti di Umi Asam Pedas"

mmg ngn kari.. err.. ngn budu?? hahaha.. lain org lain cara kut.. ngeee~

bese ngan kari kan? ++ kari ayam.. memang sedap!!

mule2 bace tajuk ingat menjala macam jala ikan tu.. cite pasal roti jala rupenye.. ish ish

mmg ngam dgn kari..tapi ade gak yg cicah dgn kuah durian..tapi dgn budu...errr...kembang tekak sat..!

semalam baru makan roti jala cicah kari ayam.. terangkat

roti jala dapat makan dengan kari..memang fuhhh..tak nak berhenti makan rasanya..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top