Special Offer

Author

Sila Berhenti Baca Zodiak Hari Ini

Assalamualaikum

Aku rasa ramai yang suka baca zodiak kan? Termasuklah aku zaman dahulu kala. Each time bukak NST terbelek kat kawasan horoskop tu mesti nk baca jap pasal Sagittarius. And minggu lepas bile terbaca di Koleksi Printscreen Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus (Original), baru aku tahu yang if kita bca zodiak ni, 40 kali solat tak akan diterima. Masya-Allah.. Serious aku baru tahu. Jahilnya aku rasa diri aku.. Tak caya korang baca la kat bawah ni..




So da baca kan? Sebar-sebarkan ok. Sharing is Caring. Kite nampak benda ni mcm biasa just baca but mostly peeps tend to believe in apa yg zodiak ckp. Baca pun tak boleh ok. So stop baca zodiak mulai ... LEPAS BACA ENTRI NI or IF KORANG BARU TAHU..

P/S: Nasib da lama tak baca.. Zmn sekolah je suke baca sbb daily belek NST.
5 Komentar untuk "Sila Berhenti Baca Zodiak Hari Ini"

fuiyooo..!
bagus info ni untuk org yg terlepas pandang mcm cik nur..

terima kaseh atas ingatan... :)

zaman sekolah dulu je gile ziodak ni...

skang lame dah tak bace..alhamdulillah.. :)

thanks 4 sharing.. lepas ni tak nak baca dah

singgah sinni kejap..perkongsian yg baik..lgpun mmg dh lama x baca..sbb selalunya x betul..:)

baru tahu tak boleh baca..kdg2 walaupun tak percaya baca jugak..huhu

tq share :)

sy tagged awk join ga ni:

http://bertuahx.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top