Special Offer

Author

Body Secret, Mango Lotion

Assalamualaikum

Selamat pagi.. Hari ni kat kawasan Lembah Pantai hujan lebat.. Sejuk tapi nasib tak mengugat mata aku untuk tidur.. Maklumlah tengah semangat nk keje.  Seperti biasa stok lotion aku bulan lepas da pun habis maka aku pun nk cari yang baru. Ingat nk cari Fruit of Earth lotion tapi tiba-tiba aku nampak lotion Body Secret punye brand.. Botol die sebijik macam Body Shop punye.


Sebelum beli aku amik bau dulu.. Damn.. Wangi gile.. Sebijik macam mangga.. Da name mango memang la mcm mangga, tak kan bau durian plak.Ok la takat untuk bau wangi tu memang sangat wangi sampai rasa nk jilat je. 


Nampak tak function lotion ni? "For very dry skin, a non greasy all over body lotion, rich and velvety natural, ingredients smooth easily over the skin". Bile pakai lotion ni rasa nyaman je. Syok sendiri plak.. Tapi serious weh bau wangi.. Korang nampak tak tahap kesungguhan aku nk kasik tau korang bahawa lotion ni sangat wangi.. Ok la tuk pakai dlm air cond sebab kulit selalu kering. Tapi kenapa murah sangat eyh?? Tau berapa hinggit aku beli? RM5.00 sahaja. Murah kan? Ada dua jenis je Mango and Aloe Vera. Rasa mcm nk pergi beli banyak-banyak sebelum harga naik. Harga mcm tak reasoanable je. Kalau aku wat GA ada yg nak tak?? Haha.. Ok la.. Have a nice day peeps... 


P/S: Nantikan pengumuman pemenang Random Give Away by NanieyBarnieyLurviey...


2 Komentar untuk "Body Secret, Mango Lotion"

kalau bau stwrberry lagi wangi kan..?
biar betul 5 hengget..?
nur pakai veseline..mahal gak sebotol tu...!

tu la lau ada trawberry mesti best... tu la 5 hengget je.. mcm tak logik.. :) tp ok la.. puas hati.. utk wangi punye part leh la.. utk treatment process kena cari lotion lain.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top