Special Offer

Author

Kueh Teaw Sizzling

Assalamualaikum

Sapa kuat makan kat sini? Kuat makan tak pe asalkan makan benda yg berkhasiat ok. Ni tak, makanan berlemak kolestrol jugak ramai yg telan, tapi sayur yg pahit tu buang tepi pinggan. Aduyaii.. Nak story-story sikit pasal Kueh Teaw Sizzling yg aku makan tiga minggu lepas(tak sempat update). Special sgt ke?? Utk org yg macam aku ni aku rasa sgt special la sebab nye Kueh Teaw Sizzling tu sgt sedap, banyak, and mengenyangkan. Sampai aku rasa mcm tak luak aku mkn. Lurviey yg boleh mkn banyak pun surrender ngan Kueh Teaw Sizzling ni. 


See... lapar tak? Memang sedap der... Aku tak tipu.. Moga makin murah rezeki org yg jual ni. Ni org yg jujur dlm perniagaan. Sedap, harga murah, banyak, tak menipu maka pelanggan pun ramai. Bukan macam sesetengah tempat tu. Penipu je lebih. Hangin jugak aku kalau makan kat tmpt yg mcm tetttt.. Harga nk up tapi tak pandai masak. Sian kat makanan tu.

Ni first time aku try makan Kueh Teaw Sizzling cuz selama ni asyik order Yee Mee je kan. So kali ni try. Chopp... Aku ada try nasi tau last time, rasanye macam.... tak sedap. Serik da aku. Cukup sekali je kena memang aku tak order da la.. Lupe lak nk gtau, aku makan ni kat Carrefour Wangsa Maju. Keluar ngan Lurviey cari barang sikit. Sekian.


P/S: Lambatnye masa bergerak ari ni.. 

6 Komentar untuk "Kueh Teaw Sizzling"

erk... ini membuat air liurku meleleh sebaldi nie...

@man: sgt sdap
@deno: sila tadah ngn baldi.. hehe..

Cndawan dgn ayam nmpak penuh.sdpnyeee ;)

wah gila la sedap.. kyra tak pnah lg mkn ni.. hehe :) nk try la nnti..

ayu tak pernah cuba lagi..nanti nk cubalah..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top