Special Offer

Author

Projek Amal Blogger

Assalamualaikum

Wassup-wassup.. Calling all blogger yg berhati mulia yg sedia membuat amal tanpa mengharapkan sesen pun. Kalau anda orang tersebut mehla join Projek Amal Blogger ni. 



Macam mane lak aku leh terjebak tahu pasal Projek Amal Blogger ni? Actually mlm semalam aku tak leh tido. Pukul 2.30 pagi mata masih luas terbukak. Hati excited sgt kot nk dtg keje? Or over topup energy? Aku pun tak tahu. Yang pasti aku terjah blogger yg ada dlm bloglist aku. Aku terjah Dya Bunga baca entri die sat. Kat situ la aku tahu pasal ni. Elok je die letak kat bawah.. See.. Aku baca tau entri.. Bukan main singgah tinggal jejak je kat chatbox. Hehe.. Laju-laju aku terjah kat situ nk tgk Projek Amal Blogger ni apa?

Setelah selesai baca apa yg tertulis di Blog Mah@Mahu aku terus tinggal komen jadi salah seorang peserta. Dari duk buang masa mcm tettt kat bilik baik aku join, tambah ilmu sikit. Otak da beku sejak abis belajar ni.
Malas la nk membebel lebih2.. Apa kata korang terjah je kat SINI.. Apa yg pasti aku akan buat yg termampu je. Takat wat entri dlm blog sebarkan kat orang ramai no hal la. I like. Tapi yg kalau bab kena keluar tu susah sikit sebab masaku terhad. Tak kisah la sebab tak de syarat terikat pun yang pasti korang hendaklah seorang Blogger yang aktif dan tinggal di Malaysia. Wasalam...


P/S:Kadang-kadang aku tertanye mana the Power of Me hilang?
 
2 Komentar untuk "Projek Amal Blogger"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top