Special Offer

Author

Roda itu Bulat Bukan Petak-Petak

Assalamualaikum

Rasa mcm da lama tak update entri. Mcm mne hari Isnin korang? Monday Blues??

Korang pernah tak hadapi situasi mcm di mana org yg rapat dengan korang menjauhkan diri like mcm tak nak tolong bile korang dlm kesusahan tapi bile korang senang muka die la yg terhegeh-hegeh?  Pernah?  



Bagi aku kan orang jenis mcm ni tak layak diberi muka sebab hanya mempergunakan kite time kite senang je. Tapi bile time kite susah semua lari. Huh.. Tak suke tau sikap manusia mcm ni. Ish... Sakit hati la nk ingt benda mcm ni.. 

Ingatlah bahawa nikmat kesenangan yg diberikan itu hanya pinjaman. Allah boleh tarik bile-bile masa je. (Pesanan utk diri sendiri agar tak lupe diri). Semoga Allah jauhkan aku dari manusia yg suka mengambil kesempatan pada aku dan org-org yang aku sayang.


Sabda Nabi S.A.W: Tidak akan masuk Syurga jika dalam hati seseorang memiliki sedikit perasaan sombong. Riwayat Muslim.


P/S: Peace No War.. :)
8 Komentar untuk "Roda itu Bulat Bukan Petak-Petak"

ayu setuju sangat..tapi nasib jarang jumpa ornag macam ni..;-)

pernah..!
memang sakit sgt hati bile kenangkan perangai kawan ni..!

geram sangat2..!

nice sharing :)

huh! kyra pun benci gila dgn org yg cm tu..muka2..ms happy ada ngn kita, ms kita ssh lari wat bodoh.. nk tlg pun muka cm tutt je..hehe mrh ni..

husna ada kawan mcm tu..nak tinggal kesian..huk3..

nasib baik sy xda kwn cmtu.. huhu.. setiap org ad kelemahan msg2.. sedarkan dia! spy dia sedar dia salah..:)

are_lin@yu : untunglah.. moga dijauhkan dri org mcm ni..

Cik Nur: sgt geram kan.. dush..dush..dush...

Diariku: :)

CINTA UNTUK KITA: pandai kan dorang main ngn muka kesian tu


LELAKI INI : sekdar perkongsian :)

fatin amalina husna: jgn sampai dipergunakan.. nnti kite yg geram.. haah kadang2 kesian tapi...

Emma: tu la.. kadang2 kesedaran tu dtg sndiri.. org x sedar die ada masalah.. susah la :)

terima kasih yg dtg komen... :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top